Ce lucrari de reamenajare se fac pe Bulevardul Unirii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Bulevardul Unirii se reamenajeaza in cadrul unor lucrari realizate de Primaria Sectorului 3, care insa se pare ca nu a obtinut autorizatia necesara de la Primaria Capitalei.

Este vorba mai exact de trotuarele intre Piata Unirii si Piata Alba Iulia.

Astfel ca doua benzi de spatiu verde au "disparut" si in locul lor au aparut locuri de parcare sau trotuar pavat cu piatra unde vor fi montate bancute si cosuri de gunoi.

Desi lucrarile sunt in plina desfasurare, cei de la PMB sustin ca nu au eliberat nicio autorizatie in acest sens.

Mihai Voicu, consilier general, a sesizat in mod public la ultima sedinta de Consiliu General faptul ca cei de la Primaria Sectorului 3 au scos toti arborii din pamant, cu tot cu radacini, si acum pun beton. El a mai spus ca lucrarea de reamenajare a bulevardului costa 2,7 milioane de euro si ca se face risipa de bani fiind puse 28 de banci la un singur bloc. 

In replica, primarul Sorin Oprescu a precizat ca lucrarile sunt ilegale si cei de la Primaria Sectorului 3 au fost amendati, pentru ca Bulevardul Unirii este in administrarea Primariei Capitalei.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu a declarat ca bd. Unirii este in administrarea Primariei Capitalei, iar lucrarile facute de primaria de sector sunt realizate fara autorizatie si au fost amendati.

Sursa foto, sursa thumb
1 comentariu

Ce lucrari de reamenajare se fac pe Bulevardul Unirii
dragosh_r0ck
#1 -

stalpi iluminare

pe langa cele enumerate mai sus, am observat ca langa fiecare stalp de beton de pe bulevard a aparut un alt stalp (cel de culoare maro) si iluminarea a fost mutata de pe unul pe celalalt.

DE CE? urmeaza ca cei de beton sa fie scosi si in acest caz sa zicem ca ar avea sens sau era nevoie sa se arunce cu bani aiurea?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera