Ce a declarat Gabriela Firea despre cat vor costa luminitele de Paste

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca nu ati aflat pana acum, Gabriela Firea vrea ca pentru prima data, centrul Bucurestiului sa fie impodobit cu luminite de Paste. Am rezolvat de mult problemele legate de parcari, gropi, trafic si alte lucruri ”neimportante”, asa ca de ce nu?

Paste_750x500_2.jpg

Costul iluminatului festiv de Paste ar ajunge la 176 400 euro, potrivit calculelor Primarului General, dar stati linistiti, pentru ca s-au facut economii:

Iluminatul festiv, incluzand aici beculetele - in jur de 1.300. Manopera si energia electrica - 175.000 de euro. Pai, un milion de euro l-am economisit de la Arena Nationala. Vreo 5 milioane de la firmele de avocatura care se imbogateau pe bugetul Capitalei si multe alte zeci de milioane de euro pe care le-am economisit prin contracte cu Primaria Capitalei. Avand in vedere cat de multe economii am facut la buget in aceasta perioada, cred ca putem sa alocam o suma mica si pentru ca Bucurestiul sa fie ornat frumos de Paste", a spus primarul Firea.

image-2017-03-10-21654610-0-iluminat-sarbatori-pascale-3.jpg

Gabriela Firea a adaugat ca iluminatul festiv in perioada sarbatorilor pascale reprezinta un proiect al Primariei Capitalei, in contextul in care mai multi cetateni au declarat ca isi doresc un oras curat si infrumusetat.

Pentru cei care cred ca iluminatul festiv de Paste este o cheltuiala inutila, cei de la Funky Citizens au creat si o petitie impotriva masurii. Toate detaliile aici.
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera