Carne expirată de 3 ani și spațiu insalubru la un fast-food din Tineretului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dacă ați mâncat la “Bomba alimentară” din Tineretului și ați scăpat cu viață, ați avut noroc. Carne expirată de 3 ani, brânză mucegăită, mezeluri, dulciuri cu termene de valabilitate depășite de luni întregi au fost  descoperite și confiscate de polițiști la un fast-food și un magazin din sectorul 4.

Carne expirată de 3 ani, brânză mucegăită, lapte, mezeluri, dulciuri, cu termene de valabilitate depășite de luni întregi. Asta au găsit inspectorii din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Sector 4 la un magazin alimentar și la o unitate de tip fast-food din zona Tineretului, sector 4. În urma unui control de rutină, oamenii legii au confiscat zeci de kilograme de carne și preparate, brânzeturi, mezeluri, iaurturi, toate cu termene de valabilitate depășite de ani de zile și care erau destinate comercializări.

Carne veche de 3 ani, lapte și iaurturi fermentate, brânză mucegăită, hamburgeri, dulciuri, biscuiți, măsline învechite, toate acestea puteau pune în pericol sănătatea și viața cetățenilor, odată consumate.

Neregulile nu s-au oprit aici. Mărfurile și materiile prime erau depozitate în condiții igienico-sanitare greu de imaginat, într-un spațiu insalubru, cu umezeală, mucegai și gândaci la tot pasul.

Urmare a celor constatate, polițiștii au decis sistarea de urgență a activității comerciale până la remedierea tuturor deficiențelor și intrarea în legalitate. Marfa expirată a fost confiscată pentru a fi distrusă, iar agentul economic a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 20.000 de lei.

                                                                                                
1 comentariu vrei sa comentezi?

Carne expirată de 3 ani și spațiu insalubru la un fast-food din Tineretului
Lixicus
#1 -

Numele ?

Ar fi frumos sa stim si numele comerciantului, pentru a putea evita pe viitor locatia respectiva :).

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera