Care sunt parcurile din Bucuresti unde aveti Internet gratuit

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pentru a tine pasul cu tehnologia de ultima generatie si pentru a va tine cat mai mult timp in aer liber, mai multe parcuri din Sectorul 1 vor avea retea gratuita de wireless.

Cei de la Primaria Sectorului 1 ne-au anuntat ca veti putea naviga gratuit pe Internet daca mergeti in urmatoarele parcuri: Kiseleff (zona cuprinsa intre Str. Barbu Stefanescu Delavrancea si Sos. Kiseleff), Bazilescu (zona cuprinsa intre Teatrul de Vara, Str. Subcetate si Bd. Bucurestii Noi), Venus (zona Splaiul Independentei, langa Opera Romana) si Regina Maria.

Accesul la internet este liber, fara parola, insa site-urile cu continut nerecomandat minorilor si conexiunile care faciliteaza pirateria de materiale protejate prin drepturi de autor sunt restrictionate.

Conexiunea internationala la internet este realizata la o viteza de transfer de 10 Mb/secunda, iar pentru conexiunea metropolitan viteza disponibila este de 100 Mb/secunda.

Mai mult chiar, echipamentele instalate suporta un numar minim de 1000 de conexiuni simultane pentru fiecare locatie in parte, astfel incat posibilitatea supraaglomerarii este minima.

1 comentariu

Care sunt parcurile din Bucuresti unde aveti Internet gratuit
Cavalary
#1 -

Comentariu nou

Liber pana la 1 ianuarie daca ramane cum vor ei...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera