Care este solutia Gabrielei Firea pentru fluidizarea traficului din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Primarul Capitalei a declarat ca luna viitoare, in preajma Pastelui, vor fi inaugurate benzile unice pentru transportul in comun.

Gabriela Firea a mai spus ca doreste sa faca o zona pietonala, din Piata Victoriei pana la Ateneul Roman.

Dorim ca in preajma sarbatorilor pascale sa inauguram benzile unice pentru transportul in comun din Capitala. Eu spun ca aceasta actiune va fluidiza foarte mult traficul sufocant din Bucuresti. Este o mostenire a noastra, a tuturor, dar asta nu trebuie sa ne dezarmeze, ci dimpotriva, trebuie sa ne determine sa lucram impreuna in interesul cetatenilor pentru ca in Bucuresti avem trei milioane de oameni. Este vorba despre locuitori, turisti, studenti. Sunt convinsa ca prin inaugurarea impreuna a benzilor unice pentru transportul in comun vom simti cu totii aceste efecte. Acolo vor circula doar autobuzele, troleibuzele, masinile de salvare, de pompieri, taxiurile.”

gabriela-firea-a-intrat-in-psd-vreau-sa-fac-mai-mult-pentru-oameni-18001286.jpg

RATB sustine crearea unor tronsoane unice pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, soseaua Kiseleff, bulevardul Lascar Catargiu, bulevardul Gheorghe Magheru, bulevardul Nicolae Balcescu, bulevardul Unirii, bulevardul Decebal, Splaiul Independentei, bulevardul Dimitrie Cantemir, bulevardul Tineretului, Calea Vacarestilor si bulevardul Iuliu Maniu.

Ne dorim ca din Piata Victoriei pana in fata Ateneului Roman sa existe o zona pietonala, o zona cu restrictie de trafic auto, dar care sa fie redata cetatenilor si turstilor asa cum se intampla in fiecare capitala europeana. Sa existe anumite spatii pentru evenimente culturale, educationale si anumite zone in care publicul sa considere ca se afla intr-o capitala europeana”, a mai declarat Gabriela Firea.

calea_victoriei__20_-600.jpg

 
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera