Care este singurul club din Romania cotat printre cele mai bune din lume

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Greu de crezut, dar un club din Romania se numara printre cele mai bune 100 de cluburi din toata lumea. Topul a fost realizat de prestigioasa revista DJ Mag.

Clubul care a reusit aceasta performanta se afla... nu in Bucuresti, asa cum era de asteptat, ci in Cluj. Este vorba despre Club Midi.

Pentru al doilea an consecutiv, Club Midi ramane singurul club din Romania cotat ca fiind unul dintre cele mai bune din lume.

Nu stim exact care sunt aspectele luate in considerare pentru includerea unui club sau altul in acest top, dar nu este prima data cand Club Midi ajunge in acest top.

Anul de debut pentru clubul din Cluj in clasamentul realizat de revista DJ Mag a fost 2009, atunci a ocupat pozitia 57. In 2011 a urcat pana pe locul 25 (!), in 2013 s-a clasat pe locul 51, iar in acest an se pozitioneaza pe locul 54 (sub el aflandu-se cluburi din Las Vegas si UK).

Care este singurul club din Romania cotat printre cele mai bune din lume

Britanicii de la DJ Mag il descriu ca un loc minimalist, dintr-o fosta brutarie aflata in inima taramului vampirilor. Probabil, puncte in plus a primit pentru artistii care au sustinut aici concerte de-a lungul ultimelor luni: Ricardo Villalobos, Lee Burridge, Nastia, Pan-Pot, Nicole Moudaber, Sasha, Hernan Cattaneo, Steve Lawler, Nina Kraviz sau Tania Vulcano.

Mihigh at Club Midi, Cluj Napoca Romania


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera