Care este modalitatea prin care un cuplu s-a imbogatit, lucrand doar o ora jumate pe zi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Visati sa castigati peste noapte o groaza de bani, lucrand mult mai putin decat o faceti acum? Se pare ca unora le si iese. Un cuplu de profesori din America a ajuns sa castige un milion de dolari, lucrand doar o ora pe zi.

Shane şi Jocelyn Sams castigau fiecare cate 38 000 de dolari pe an, iar munca de profesor la ocupa cam 12-14 ore pe zi, plus ca nu se intrevedeau oportunitati de a face mai multi bani din acest domeniu. Asta pana cand au aflat de ”Smart Passive Income”, o modalitate prin care poti sa-ti cresti un business online.

Main-article-1200x675.jpg

Primii bani facuti au fost 11 centi, dar un an mai tarziu cuplul castiga 15 000 de dolari pe luna, iar in august 2013 la 36 000 de dolari, practic salariul lor pe un an ca profesori. Asa ca au decis sa renunte la job-uri pentru a se dedica full time site-ului.

Din 2013 pana in 2015 au reusit sa castige 1 milion de dolari cu trei site-uri: ElementaryLibrarian.com, cursuri pentru librari, UShistoryteachers.com, cursuri pentru profesori de istorie si FlippedLifestyle.com, unde invata oamenii cum sa faca bani online. In 2015 au avut un venit constat de 40.000 de dolari pe luna, iar in 2016 au ajuns cam la 50.000 de dolari pe luna. Pentru asta, cei doi lucreaza 10 ore pe saptamana, ceea ce inseamna ca obtin cam 625 de dolari pe ora.

Shane-and-Jocelyn-SNOW-WITH-KIDS.jpg

Primul site l-am facut in mai sau iunie 2012 si in iulie am luat primii bani, cei 11 centi. Atunci si-a facut si Jocelyn site-ul Elementary Librarian si si-a lansat primul produs digital in iulie sau august care s-a vandut cu 2.700 de dolari”, povesteste Shane. ”Un an mai tarziu, amandoi vindeam produse digitale pe site-uri si am reusit sa trecem de la castiguri de 15.000 pe luna la 36.000 pe luna. Atunci am decis sa ne dedicam full time afacerii. Pe 29 septembrie 2013 a fost ultima zi in calitate de profesori”, il completeaza Jocelyn.

Shane-and-Jocelyn-Sams-MerryBiz.jpg

Frumusetea este ca lectiile mele de istorie nu sunt produse ce se modifica sau expira. Abraham Lincoln va fi pentru totdeauna al 16-lea presedinte al Statelor Unite. Investim timp si bani o singura data, iar produsul in vindem ani de zile, 24 din 24 de ore. La inceput ne dedicam fiecare minut liber afacerii pana cand am definitivat produsele si am automatizat procesul. Acum am trecut la un sistem de abonare si este mai usor, avem cam 1500 de membri care platesc 50 de dolari pe luna, de exemplu, la site-ul Elementary Librarian. Am automatizat procesul de marketing si reclama cu ajutorul Facebook. Oamenii platesc pentru continut, dar raman pentru comunitate. Avem forumuri unde oamenii pot intreba tot felul de lucruri- cum ar trebui sa formulez un mail pentru un potential investitor, de exemplu,” spune Shane.

 
1 comentariu

Care este modalitatea prin care un cuplu s-a imbogatit, lucrand doar o ora jumate pe zi
carryanxiety
#1 -

Visati sa castigati peste noapte o groaza de bani
Visati sa castigati peste noapte o groaza de bani shell shockers , lucrand mult mai putin decat o faceti acum? Se pare ca unora le si iese. Un cuplu de profesori din America a ajuns sa castige un milion de dolari, lucrand doar o ora pe zi.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera