Cand va avea loc urmatorul BurgerFest in Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Anul acesta am mers la BurgerFest la Verde Stop, in zona Barbu Vacarescu, am testat burgerii, am stat la concerte si am socializat pe capitele de fan, laudand luminitele de basm.

Adevarul este ca, in ultima perioada, romanii au dezvoltat un apetit din ce in ce mai mare pentru burgerii home-made. Astfel, din ce in ce mai multe localuri au ajuns sa serveasca acest preparat clasic american, care, pana nu demult, a fost asociat doar cu industria fast food.

Asadar, urmatoarea editie a singurului festival de burgeri din Bucuresti va avea loc intre 20-22 mai 2016. 

Crezul festivalului:

1. Sa aduca in fata publicului cele mai gustoase si aspectuoase preparate culinare ale genului, pregatite de bucatari talentati din localuri care au acest produs in meniu in mod obisnuit.

2. Sa acorde titlul de CEL MAI BUN BURGER, in cadrul unei competitii unde sunt invitate toate localurile de profil, impreuna cu bucatarii lor.

3. O experienta diferita pentru un weekend in Bucuresti: trei zile petrecute intr-o zona cu verdeata, cu muzica buna, concerte, cu delicatese culinare si experiente gastronomice, cu jocuri si concursuri, toate intr-o locatie eleganta, cu un decor shabby chic.

Asteptam noutatile pentru editia din 2016. Pana atunci ca invitam sa rasfoiti lista noastra cu cei mai buni burgeri din Bucuresti.

Pe aceeasi tema:
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera