Calatoresti gratis cu taxiul in Bucuresti, daca citesti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Bucurestenii pasionati de literatura vor avea astazi parte de o surpriza frumoasa: vor putea circula gratuit cu taxiul.

Astazi, 27 noiembrie 2014, timp de 8 ore (09:00 - 17:00), bucurestenii vor putea face curse gratuite cu taxiul. Aceste curse vor fi facute prin intermediul aplicatiei mobile Clever Taxi. Initiativa  face parte din campania Cartile pe fata, pentru a redestepta gustul pentru lectura.

Calatoresti gratis cu taxiul in Bucuresti, daca citesti Calatoresti gratis cu taxiul in Bucuresti, daca citesti

Campania Cartile pe fata a inceput in Cluj-Napoca si s-a extins treptat si in alte parti ale tarii. Clever Taxi a fost partener si a sprijinit actiunile pentru incurajarea lecturii, inca de la inceput.
O actiune similara, de curse gratuite, a fost implementata in luna octombrie, in orasul Cluj-Napoca.

Clujenii s-au bucurat pentru o zi, de avantajele oferite de Clever Taxi si au experimentat o calatorie mai neobisnuita, cu plata in zambete. Iata cum s-au desfasurat lucrurile in Cluj-Napoca.
Cum functioneaza

Ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de cursele gratuite:

Pentru a efectua o comanda trebuie sa aveti instalata aplicatia Clever Taxi. Aplicatia este disponibila pe toate sistemele de operare: Android, iOS, Windows Phone și Black Berry OS10. Utilizatorii Clever Taxi pot avea sansa sa gaseasca un taxi liber, Cartile pe Fata (Urmariti indicativul "01", de la compania "Cartile pe Fata") si sa calatorească astfel gratuit.

Pasagerii care vor avea la ei o carte vor avea parte si de alte surprize. Cei care si-au uitat cartile acasa vor putea citi din cartea Cartile pe fata, care va beneficia de lansarea oficiala, joi seara, de la ora 20:00 la Biblioteca Ion Creanga, din Bucuresti.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera