Bucharest Street Food Festival, primul festival dedicat exclusiv conceptului de street-food

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Mai stiti cand va povesteam despre food trucks din Bucuresti pe care trebuie neaparat sa le incercati? Ei bine, trebuie sa stiti ca in capitala va avea loc prima editie Bucharest Street Food Festival, in weekendul 9-11 septembrie 2016.

Ce veti putea gasi la festival? Peste 20 de vedori, atat din Bucuresti, cat si din intreaga tara: rulote, trucks, carute, standuri, biciclete, toate fiind mijloace tipice din care se comercializeaza street-food. Evenimentul va include varietati culinare precum: burgeri, hot-dogs, sandwiches, tacos, burritos, paste, grills si barbeques, clatite, inghetata si multe altele, toate unite sub umbrela conceptului de street-food.

1.jpg

Gandit ca un eveniment culinar pentru toti iubitorii de mancare, festivalul se va adresa atat consumatorilor de carne, cat si veganilor si vegetarienilor, sortimentele de la Bucharest Street Food Festival fiind selectionate astfel incat sa satisfaca toate gusturile.

Pe langa bucataria in sine, festivalul va include si acelasi concept de street-food dedicat bauturilor, consumatorii putand degusta prosecco, cafea si bere artizanala, vinuri alese si multe altele.

Intrarea va fi libera, iar detalii privind locul unde se va desfasura festivalul vor fi anuntate in curand. Momentan, stim ca va avea loc intr-o zona centrala a capitalei.

Ce ziceti, mergem?

Pe aceeasi tema:
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera