Bucharest International Dance Film Festival 2018 - BIDFF #4

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cea de-a patra ediție a Bucharest International Dance Film Festival va avea loc în perioada 6 - 9 septembrie 2018, găzduit de șase spații din Capitală.

Tema celei de-a patra ediții a BIDFF este „[re]tracing” - urmele pe care timpul le-a lăsat în viețile oamenilor și ale comunităților din care fac parte.

40160069_2146342788987166_2502547842741043200_n.jpg

Evenimentele se vor desfășura la Cinema Elvire Popesco, CNDB - Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, DESCHIS Gastrobar, Deschis Atelier, Linotip - Centru Independent Coregrafic, Cinetic și Qreator by IQOS.

Festivalul se va deschide pe 6 septembrie cu lungmetrajul DANCER în regia lui Steven Canton, un documentar despre viața lui Sergei Polunin, care a revoluționat lumea dansului, devenind cel mai tânăr solist al Royal Ballet. Documentarul este o explorare fără precedent a unui artist complex, care a făcut ca baletul să devină viral.

Dancer.jpg

Anul acesta, artiștii sunt invitați să participe la două workshopuri pe bază de înscriere - Stories in Movement - Dance Film Development Lab (pentru creatorii de film) și Workshop Adrien Ouaki (pentru dansatori, coregrafi și actori cu un nivel intermediar și avansat).

În ultima zi a festivalului, are loc performance-ul IRIS - un spectacol de Johanna Nuutinen | BIDFF #4 prezentat în premieră în România. Spectacolul multidisciplinar explorează teme precum puterea, dorința și supraviețuirea prin dans, film și fotografie. Tot pe 9 septembrie, la Cinema Elvire Popescu, urmărim Hail the New Puritan, un portret fictiv realizat de Charles Atlas al carismaticului coregraf Michael Clark, ce servește drept o evocare puternică a decadenței studiate a subculturii post-punk a Londrei anilor 80.

Bucharest International Dance Film Festival este un proiect cultural organizat de Asociatia Tangaj Dance.

PROGRAM ► http://www.bidff.ro/romana#program-bidff18-ro
BILETE ► https://goo.gl/sGAeo2
ENGLISH ► http://www.bidff.ro/eng/
2 comentarii vrei sa comentezi?

Bucharest International Dance Film Festival 2018 - BIDFF #4
Camila Rodela
#1 -

Dragoste

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Bucharest International Dance Film Festival 2018 - BIDFF #4
mary michael
#2 -

CUM am luat-o pe fostul meu inapoi

Bună, eu sunt Mary Michael, sunt aici pentru a răspândi această veste bună tuturor pentru cum am recâștigat dragostea soțului meu. Am fost nebun când am mers la o altă fată luna trecută, dar când m-am întâlnit cu un prieten care mi-a prezentat-o ​​pe DrIgbinovia, marele mesager, i-am spus problema lui DrIgbinovia despre cum m-a părăsit soțul meu și, de asemenea, într-o companie mare. Am spus doar că am ajuns în locul potrivit unde voi obține dorința inimii mele fără efecte secundare. Ți-am spus ce-mi trebuie, după evenimente, în următoarele două zile, dragostea mea ma sunat la telefon și îmi cer scuze că am trăit înainte și acum în săptămâna următoare după ce dragostea mea ma chemat să cer iertare, m-au sunat la Un interviu la firma mea dorită, au fost necesare pentru a lucra în calitate de supraveghetor. Sunt atât de fericit și copleșit că trebuie să spun întregii lumi despre cum Drigbinovia mă ajută să-mi dau inima dorința mea. Drigbinovia este un specialist în toate tipurile de vrăji și magie bună. Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați Drigbinovia la următoarea adresă de e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com

Mulțumește-mi mai târziu.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera