Bucharest International Dance Film Festival 2018 - BIDFF #4

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cea de-a patra ediție a Bucharest International Dance Film Festival va avea loc în perioada 6 - 9 septembrie 2018, găzduit de șase spații din Capitală.

Tema celei de-a patra ediții a BIDFF este „[re]tracing” - urmele pe care timpul le-a lăsat în viețile oamenilor și ale comunităților din care fac parte.

40160069_2146342788987166_2502547842741043200_n.jpg

Evenimentele se vor desfășura la Cinema Elvire Popesco, CNDB - Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, DESCHIS Gastrobar, Deschis Atelier, Linotip - Centru Independent Coregrafic, Cinetic și Qreator by IQOS.

Festivalul se va deschide pe 6 septembrie cu lungmetrajul DANCER în regia lui Steven Canton, un documentar despre viața lui Sergei Polunin, care a revoluționat lumea dansului, devenind cel mai tânăr solist al Royal Ballet. Documentarul este o explorare fără precedent a unui artist complex, care a făcut ca baletul să devină viral.

Dancer.jpg

Anul acesta, artiștii sunt invitați să participe la două workshopuri pe bază de înscriere - Stories in Movement - Dance Film Development Lab (pentru creatorii de film) și Workshop Adrien Ouaki (pentru dansatori, coregrafi și actori cu un nivel intermediar și avansat).

În ultima zi a festivalului, are loc performance-ul IRIS - un spectacol de Johanna Nuutinen | BIDFF #4 prezentat în premieră în România. Spectacolul multidisciplinar explorează teme precum puterea, dorința și supraviețuirea prin dans, film și fotografie. Tot pe 9 septembrie, la Cinema Elvire Popescu, urmărim Hail the New Puritan, un portret fictiv realizat de Charles Atlas al carismaticului coregraf Michael Clark, ce servește drept o evocare puternică a decadenței studiate a subculturii post-punk a Londrei anilor 80.

Bucharest International Dance Film Festival este un proiect cultural organizat de Asociatia Tangaj Dance.

PROGRAM ► http://www.bidff.ro/romana#program-bidff18-ro
BILETE ► https://goo.gl/sGAeo2
ENGLISH ► http://www.bidff.ro/eng/
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera