Bridgerton intră în producție pentru Sezonul 3

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Netflix și Shondaland au anunțat că Bridgerton intră în producție pentru Sezonul 3, alături de noi membri ai distribuției: Daniel Francis, Sam Phillips și James Phoon. Acest sezon se va concentra pe povestea de dragoste dintre Penelope Featherington (Nicola Coughlan) și Colin Bridgerton (Luke Newton).

Sinopsis:

Alături de Shondaland și de noul showrunner, Jess Brownell, Bridgerton s-a întors pentru al treilea sezon în care descoperim că Penelope Featherington (Nicola Coughlan) a renunțat în sfârșit la îndelunga ei simpatie pentru Colin Bridgerton (Luke Newton), după ce aceasta i-a auzit vorbele disprețuitoare din ultimul sezon. Totuși, ea a decis că este timpul să-și caute un soț, de preferință unul care să-i ofere suficientă independență pentru a-și continua viața dublă ca Lady Whistledown, departe de mama și surorile ei. Însă, lipsită de încredere, încercările ei din piața matrimonială eșuează spectaculos.

Între timp, Colin s-a întors din călătoriile sale de vară cu o nouă înfățișare și cu un aer foarte dichisit. Acesta este însă descurajat când realizează că Penelope, singura persoană care l-a apreciat întotdeauna așa cum a fost, îl ignoră. Dornic să-i recâștige simpatia, Colin se oferă să-i fie mentor Penelopei în ceea ce privește încrederea în a-și găsi un soț în acest sezon. Dar când lecțiile lui încep să funcționeze destul de bine, Colin trebuie să se lupte cu sentimentele lui pentru Penelope și să înțeleagă dacă acestea sunt doar de prietenie.

O situație complicată pentru Penelope este și ruptura ei de Eloise (Claudia Jessie), care și-a găsit un prieten nou într-un loc neașteptat, în timp ce prezența tot mai mare a Penelopei în context face și mai dificil pentru ea să păstreze secretul alter ego-ului Lady Whistledown.

Locație: Londra

Showrunner/Producător Executiv: Jess Brownell

Producători executivi: Shonda Rhimes, Betsy Beers, Tom Verica și Chris Van Dusen

Distribuția îi include pe:

·       Daniel Francis (Stay Close) care îl interpretează pe Marcus Anderson - o prezență carismatică care luminează orice cameră în care intră, atrăgând atenția anumitor doamne puternice din societate, dar și furia altora.

·       Sam Phillips (The Crown) care îl interpretează pe Lord Debling - un lord genial cu interese neobișnuite. Însă, având avere și un titlu nobiliar care să-i susțină excentricitățile, el nu va duce lipsă de interes din partea domnișoarelor în acest sezon.

·       James Phoon (Wreck) care îl interpretează pe Harry Dankworth - chiar dacă are anumite lipsuri când vine vorba de spirit și inteligență, Dankworth compensează cu o înfățișare atractivă.
4 comentarii

Bridgerton intră în producție pentru Sezonul 3
Kaseysk
#1 -

None
Numai pentru a vizita atractiile din centrul orasului este nevoie de o zi intreaga.Reteaua de transport in comun este foarte dezvoltat.Pretul unei curse de lungime medie este de 2 euro.Pentru a vizita regiunile din afara orasului recomand vidmate trenul.
Bridgerton intră în producție pentru Sezonul 3
lens
#2 -

InP/ZnS quantum dots stabilized with oleylamine ligands, fluorescence λem 650 nm, 5 mg/mL
InP/ZnS quantum dots stabilized with oleylamine ligands, fluorescence λem 650 nm, 5 mg/mL Alfa Chemistry Catalysts offers a catalog of catalysts for a wide range of applications. Products listed on our website are either in stock or can be reconstituted within a reasonable time frame. In-stock products can be shipped within 3-5 business days of receipt of customer purchase order.
Bridgerton intră în producție pentru Sezonul 3
lens
#3 -

P. multocid protein
P. multocid protein Recombinant P. multocida toxA Protein, his-tagged
Bridgerton intră în producție pentru Sezonul 3
seooo
#4 -

seo
This printing and mailing https://www.digitekprinting.com/gator-board-posters will always have a special place in my heart. It has already been attending to my printing needs when I was still studying, and even until now that I’m working as an office secretary. I spent so many hours with them with my printing needs, and the best feeling always comes when you finally see the result of your hard work.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera