Brad Pitt este anchetat pentru abuzurile la care si-a supus copiii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Investigatiile de dupa divortul Brangelina continua. Brad Pitt este in continuare anchetat in legatura cu abuzul psihic si verbal la care si-ar fi supus copiii. Totul a inceput dupa ce Directia pentru Probleme Familiale din Los Angeles a deschis o ancheta in urma unui incident intamplat la bordul avionului privat al familiei, in timpul caruia Pitt l-ar fi abuzat verbal si fizic pe Maddox, in varsta de 15 de ani.

Mai multe surse au declarat ca Brad Pitt si Angelina Jolie au avut mai multe dispute, la care au fost martori copiii. Jolie a fost si ea interogata timp de 4 ore de catre FBI in legatura cu incidentul de la bordul avionului privat.

brad-pitt-angelina-jolie-how-6-kids-feel-about-marriage-ffn-ftr.jpg

 

Divortul dintre cei doi este in curs de desfasurare, iar in acest timp, cei doi nu au comunicat direct unul cu altul. Acestia se afla in negocieri, cu un regim de custodie acceptat de ambele parti.

Directia pentru Probleme Familiale din Los Angeles a inceput sa investigheze cazul, dupa afirmatia ca Pitt l-ar lovit pe fiul sau, Maddox, in varsta de 15 ani. Raportul lor a fost inaintat catre LAPD, care, la randul sau, l-a predat FBI-ului, agentie ce se ocupa de jurisdictie in materie de cazuri de abuz.

brangelina-binodon69.jpg

Citeste si: De la divortul de Angelina, Brad Pitt si-a vazut de doua ori copiii, mai putin pe Maddox.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera