Brad Pitt a cerut custodia comuna a copiilor sai cu Angelina Jolie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Divortul anului (vorbim despre Brangelina, desigur) pare departe de a se fi terminat. Brad Pitt a adresat vineri o cerere prin care cere judecatorului custodia comuna a copiilor pe care ii are cu Angelina Jolie, care intentase divort pe 20 septembrie.

brad-pitt-angelina-jolie.png

Dupa doi ani de casnicie si unul de relatie, problema cea mai mare a cuplului ramane custodia celor 6 copii, care au varste intre 8 si 15 ani. Autoritatile investigheaza momentul in care Brad Pitt si-ar fi abuzat fizic si verbal copii in timpul unei calatorii cu avionul personal. Cuplul a obtinut un acord temporar privind custodia copiilor in baza caruia actorul american isi poate vizita copiii pe durata investigatiei unei agentii de protectie a copiilor din Los Angeles.

Rezultatele finale ale anchetei pot influenta acordarea custodiei de catre judecator, chiar daca de obicei curtile de judecata din statul California sunt in favoarea custodiei comune.

brad-pitt-angelina-jolie.jpg

Brad Pitt si Angelina Jolie au vandut recent o proprietate in New Orleans pentru suma de 4,9 milioane de dolari si un castel in Franta. Actorul poate fi vazut din 23 noiembrie pe marile ecrane alaturi de Marion Cotillard in thrillerul ''Allied'', iar Angelina Jolie Pitt a incheiat in acest an filmarile la cel de-al patrulea film al sau, in calitate de regizoare, ''First They Killed My Father'' despre regimul khmerilor rosii din Cambodgia.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera