Ballerina Project - cele mai frumoase fotografii cu balerine si miscarile lor gratioase (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*Articol sponsorizat de Grand Cinema & More!

Ballerina Project este un proiect foarte frumos care a luat viata acum 12 ani.

Proiectul consta intr-o serie de fotografii facute de Dane Shitagi in care poti vedea balerinele si miscarile lor gratioase in spatiul urban si nu numai.

Fotografiile nu intra in niciun tipar, acestea transmit sentimente si emotii in primul rand.

Balerinele care apar in fotografii au dansat sau danseaza inca pentru companii mari precum: American Ballet Theater, Boston Ballet, Birmingham Royal Ballet, Dresden Semperoper Ballet, Tulsa Ballet, Pennsylvania Ballet, Complexions Contemporary Ballet, Miami City Ballet, Suzanne Farrell Ballet, Ballet West si New York City Ballet.

Majoritatea fotografiile au fost facut pe film si nu digital. Din 2012 insa proiectul a fost trecut in mare parte pe camera digitala.

Momentan, se pare ca, proiectul are cei mai multi followeri in mediul online, pagina lor de Facebook are in acest moment 772,520 de fani. Foarte multe publicatii au scris despre acest proiect printre care si Wall Street Journal, Huffington Post si multe alte bloguri.

Noi am ales cateva fotografii superbe de pe pagina lor de Facebook pentru a trezi in voi spiritul artistic si de ce nu dorinta de a merge in viitor la un spectacol de balet.

Si daca tot am amintit de spectacole de balet, va putem recomanda cu drag urmatorul spectacol intitulat Marco Spada. Compania de balet a teatrului Bolshoi readuce la viata productia lui Pierre Lacotte, spectacol care in varianta sa originala purta numele de “Fiica Banditului”: un balet pantomima in trei acte cu coreografia semnata de Joseph Mazilier, creat la Opera din Paris in 1857.

Acest spectacol a fost salvat de anonimat in 1981 de Pierre Lacotte, un coregraf vizionar care i-a distribuit pe Rudolf Nureyev in rolul banditului italian care se pretinde aristrocat si pe Ghislaine Thesmar in rolul fiicei sale, Angela. La Bolshoi, Marco Spada a avut premiera in 8 noiembrie 2013 si, de atunci, se bucura de un success nemaipomenti datorita distributiei extraordinare. Spectacolul are loc la Grand Cinema & More pe data de 30 martie 2014 de la ora 18:00. Pretul unui bilet fiind de 70 ron.

Mai multe evenimente de opera, balet si teatru, organizate la Grand Cinema & More, pot fi gasite aici.

Iata fotografiile noastre preferate:

Sarah - Long Island City


Sarah - Roosevelt Island


Hanna - Bushwick


Hanna - Bushwick


Hanna - Brighton Beach


Hanna - Brighton Beach


Christie - Randall's Island


Hanna - Red Hook


Emily - Zuccotti Park


Isabella - Haleakala National Park


Isabella - Big Beach


Isabella - Keawanaku, Maui


Isabella - Pipiwai Trail, Maui


Isabella - Haleakala National Park


Gaby - Williamsburg


Kelsey - Boston


Claire - Queensboro Bridge


Rebekah - Lower East Side


Gaby - Gantry Plaza State Park


Alessandra - Central Park

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera