B-FIT in the Street - cel mai frumos festival de Teatru de Strada revine in Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Bucurestiul nostru drag va prinde viata si culoare in perioada 29 mai - 1 iunie, atunci cand va incepe cel mai frumos festival de Teatru de Strada, B-FIT in the Street.

Este un festival tare drag noua si nu putem sa nu apreciem artistii care vin la noi in oras si munca exemplara pe care o depun pentru ca bucurestenii sa aiba parte de show-uri impresionante si senzatii tari.

In cadrul B-FIT in the Street, ajuns deja la a VI-a editie, an de an, centrul orasului devine un univers colorat, in care artisti din zeci de tari ale lumii jongleaza cu diverse dimensiuni artistice pentru a le oferi spectatorilor un amestec surprinzator de emotii si reflectii.

Prin reprezentatiile lor, actorii interactioneaza cu publicul, modificand raporturile dintre spatiu, ritm si receptare.

Programul conceput impreuna cu artistii B-FIT promite masinarii spectaculoase, papusi gigant, personaje captivante, efecte pirotehnice si momente de improvizatie.

Pastrand spiritul unuia dintre cele mai indragite festivaluri din Bucuresti, nici anul acesta nu vor lipsi spectacolele extreme care imbina dansul cu elemente de acrobatie, instalatiile suspendate, concertele in aer liber sau paradele parca desprinse din povesti.

Ca in fiecare an, si in 2014 vor participa companii specializate in teatru de strada, provenind din state precum: Spania, Franta, Olanda, Marea Britanie, Belgia, Italia si chiar din Australia.

Ce nu trebuie sa ratati:

- Water Theatre Show, care va prezenta un spectacol uimitor pe apa, in zona Piata Unirii;

- compania spaniola Grupo Puia, care va aduce reprezentatia Dodoland pe strazile Capitalei;

- Shakespeare Globe, care vine cu o abordare inedita a piesei shakespeariene Hamlet;

- Trans Express din Franta, care va umple centrul orasului de culoare si divertisment, prin prezenta elegantelor papusi Divas, si, pentru 50 de minute, va inunda cerul metropolitan cu impresionante jocuri de lumini, prin Spectacolul Celestial Carillon.


Sursa foto

 

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera