Atelier online de scriere creativa

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Va prezentam un atelier în grup mic și cald, de 9 participanți, care sunt antrenați în ale scrisului oriunde s-ar afla: în alte orașe ale țării sau în alte țări ale lumii sau în alte lumi ale galaxiei și am putea să ne oprim. Important e să aibă internet. A, și pasiune pentru scris, normal.

Structura: 5 săptămâni, 10 ședințe de 1h 30+, miercuri și duminică de la 19:00. Atelierul are loc de două ori pe an.

Cost: 500 lei

Număr maxim de locuri: 9

Avans pentru confirmarea locului: 200 lei

Perioada următoarei ediții: 4 februarie – 7 martie 2018. Locul e Google Hangouts, plugin pentru browser. Practic e vorba de un video call – toți participanții se văd, se aud și pot vorbi. Se instalează ușor și gratuit de aici. E nevoie de căști cu microfon și de webcam (dacă nu sunt incorporate).

Care sunt păcatele începătorilor?

„Hipersensibilitatea (obligatorie la scriitori) nefiltrată, sau, la cealaltă extremă, o excesivă tehnicizare, o literatură în care prevalează tehnica, dar textul nu mai spune nimic, e aplatizat, nu mai are nerv, nu mai emoționează, decât, cel mult, așa cum pot emoționa componentele electronice ale unui computer care funcționează brici. Cred că trebuie găsit un echilibru, chiar dacă instabil, între hipersensibilitate și tehnică.” (din interviul cu Marin Mălaicu-Hondrari, antrenorul atelierului.)

Selecție pe baza unei povestiri de maximum 6000 de semne, cu diacritice, trimisă pe mail (subiect: „Scriere creativă online 8”). Deadline: 25 ianuarie.

Înscrieri, întrebări, feedback: simina @ revdepov.ro (Simina Diaconu).

Mai multe detalii aici.
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera