Artists Talk- un spectacol original al Gianinei Carbunariu care nu trebuie ratat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe 11 si 12 aprilie, de la ora 20:00, are loc spectacolul Artists Talk de Gianina Carbunariu in Sala Mare ARCUB.

Spectacolul propune o abordare originala despre experienta curatoriala, decizii artistice si organizare a evenimentelor culturale, incercand sa recreeze discutiile care au loc intre artisti si public.

Structurat in sase scene, inspirate din experiente proprii, spectacolul are personaje care pot fi identificate prin discurs si este vorbit in limba engleza.

17156065_1688031131223947_3536475249289296581_n.jpg

Folosind conventia artist’s talk (discutii ale artistilor cu publicul) am incercat sa aducem impreuna pozitionari diferite: situatii in care etica, desi clamata la nivel discursiv, e lasata in plan secund, uneori din rea vointa, alteori pur si simplu din ignoranta, din neglijenta sau din vanitate, precum si cazuri in care etica nici macar nu intra in discutie pentru adeptii artei pentru arta. Cele 6 scene ale spectacolului sunt inspirate fie din discutii cu publicul la care am asistat in ultimii doi ani in tara si in strainatate, fie din interviuri, insa, desi asemanarile cu persoane reale nu sunt intimplatoare, identificarea unui anume artist cu un anume discurs nu este miza acestei fictiuni. Ceea ce ne-a interesat a fost sa intelegem, noi insine parte din acest sistem, felul in care (i)responsabilitatea artistului transpare din discursul despre propriul demers si despre lumea in care traieste.

Biletele sunt puse in vanzare la casa de bilete ARCUB, in reteaua agentiilor Eurolines si TUI TRAVEL CENTER, BiletFan – statia de metrou Unirii 1, Libraria Mihai Eminescu, punctul de vanzare bilet.ro de la Palatul Copiilor, Teatrul Elisabeta si online pe www.arcub.ro/bilete-online, www.bilet.ro si costa 35 de lei/25 de lei pret redus.

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera