Art Factory powered by Gambrinus, un festival al creativității și al noilor perspective (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Articol prezentat de Gambrinus

Nu știu ce ați făcut voi în weekend, însă noi ne-am simțit foarte bine la Art Factory powered by Gambrinus.

Timp de trei zile, am gustat bere reinterpretată, artă contemporană și muzică bună, într-un spațiu industrial transformat - Uzina Faur. Ediția cu numărul 4 a fost dedicată artelor vizuale reinterpretate, adunând la un loc peste 34 de creativi din diferite domenii, cu cele mai neconvenționale momente: AR, VR, concerte, expoziții de ilustrație, dar și video-mapping.Anul ăsta, Art Factory și Gambrinus au sărbătorit comunitatea artiștilor și au explorat teritoriile artei, departe de normele convenționale, prin intermediul unui mobile app cu o cameră ce folosește realitatea augmentată. Nu ne crezi pe cuvânt? Atunci descarcă aplicația evenimentului, scanează eticheta sticlei Gambrinus sau logo-ul Art Factory și vei putea vedea lucrările tuturor artiștilor prezenți la ediția cu numărul 4.

Ne-a plăcut să vedem în curtea uzinei atât de mulți oameni care s-au bucurat de artiști fresh, muzică nouă, mâncare bună și bere Gambrinus cu gust intens, reinterpretată prin tehnica Dry Hopping - pe scurt, o mână de hamei adăugată după fermentare. Iar duminică, cei care au fost prezenți la festival au plecat acasă cu un catalog creativ, adică o sticlă de bere Gambrinus, care la o simplă scanare îți prezintă lucrările tuturor artiștilor prezenți la Art Factory 2018.

Vrem să vă mai povestim un pic de locație, pentru că ne place mult când orașul își recuperează spațiile industriale dezafectate prin intermediul unor proiecte culturale. Istoria Uzinei Faur este puternic legată de perioada anilor ‘20, odată cu apariția atelierelor de reparare și producție de locomotive. De-a lungul timpului, ansamblul industrial a fost cunoscut ca uzinele „Malaxa” sau uzinele „23 August”, iar prin Art Factory 2018 s-a reușit atât revitalizarea Uzinei Faur, cât și reactivarea temporară a unei culturi de patrimoniu.

Dacă nu ai reușit, mai ai o șansă: încarcă-ți bateriile și ne vedem în aplicație.
P.S: Să nu ratați ediția de anul viitor, da?!
Cheers!
5 comentarii vrei sa comentezi?

Art Factory powered by Gambrinus, un festival al creativității și al noilor perspective (P)
Camila Rodela
#1 -

Dragoste

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Art Factory powered by Gambrinus, un festival al creativității și al noilor perspective (P)
Zeenat
#2 -

Best Ergonomic Mouse

See my proper critiques regarding the <a href="https://paperwreck.com/best-ergonomic-mouse">Best Ergonomic Mouse</a> you must find within 2018 to prevent carpal tube syndrome, concurrence enhance thy productivity. Over 50 hours on ...

Art Factory powered by Gambrinus, un festival al creativității și al noilor perspective (P)
Zeenat
#3 -

Best Ergonomic Mouse
See my proper critiques regarding the Best Ergonomic Mouse you must find within 2018 to prevent carpal tube syndrome, concurrence enhance thy productivity. Over 50 hours on ...
Art Factory powered by Gambrinus, un festival al creativității și al noilor perspective (P)
kakbrus
#4 -

Comentariu nou

Don't be that way. I just wish you could feel what my say
Kind of mood that you wish: <a href="https://fivescarynights.com">five nights at freddy's</a>

Art Factory powered by Gambrinus, un festival al creativității și al noilor perspective (P)
kakbrus
#5 -

Comentariu nou
Don't be that way. I just wish you could feel what my say Kind of mood that you wish: five nights at freddy's

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera