Animusic Night va avea loc pe 18 octombrie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Din underground și până pe primele locuri în topurile muzicale internaționale, clipurile incluse într-una dintre cele mai bogate selecții din istoria Animusic Night vor rula pe marele ecran și vor delecta iubitorii de muzică și animație. 🥁

244263332_10158330493220777_4057493465161286465_n.jpg

Printre cele trei membre ale juriului căruia îi va reveni misiunea dificilă de a premia cea mai bună creație din competiție se vor număra ilustratoarea Nini Tuan, creatoarea posterului oficial Animest.16, și actrița Carla Teaha, gazda show-ului ROZ și reprezentanta Radio Guerrilla, unii dintre cei mai vechi prieteni ai festivalului. 

Biletele sunt disponibile via Eventbook: https://eventbook.ro/film/bilete-animest-animusic-night

Cea de-a 16-a ediție Animest este un proiect co-finanțat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului București – Oraş deschis 2021. Pentru informații detaliate despre programul de finanțare al Primăriei Municipiului București prin ARCUB, puteți accesa www.arcub.ro. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB.
Evenimentul este co-finanțat de Centrul Național al Cinematografiei, cu sprijinul Dacin Sara, Institutului Cultural Maghiar din București și Goethe Institut.
 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera