Ana Ularu: "M-as bucura foarte mult sa fiu multimiliardara si sa pot construi spitale si scoli"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dupa cum va povesteam si-n articolul de aici, actrita Ana Ularu, desi provocata la Ice Bucket Challenge de catre Tudor Chirila, a refuzat sa participe la acest "joc" si si-a exprimat parerea pe pagina ei oficiala de Facebook in care explica tuturor faptul ca, ar fi mult mai bine, daca in Romania, oamenii obisnuiti si vedetele ar dona bani asociatiilor locale.


Sursa foto

Curiosi sa aflam mai multe despre ceea ce are de spus actrita, am luat-o la intrebari. Iata ce ne-a raspuns:

Care ar fi cauzele locale pe care ai vrea sa le sustina vedetele si oamenii obisnuiti din Romania?

Fiecare are dreptul sa sustina exact ce cauza vrea sau il pasioneaza. Empatia functioneaza deseori pe linie directa, cineva apropiat noua traieste evenimente placute sau nefericite, iar asta ne face sa intervenim, sa ne implicam, sa atragem atentia asupra unui lucru bun sau sa incercam sa imbunatatim o stare de fapt. Nu ma pot numi un glas al unei revolutii, nici nu vreau sa directionez energia cuiva. Vreau sa ajut in masura in care pot. La fel, nu vreau sa dictez nimanui ce anume e de facut. Si nici nu vreau sa mi se dicteze.

Care ar fi criteriile tale de selectie cand vine vorba de cauze umanitare?

Nu cred ca trebuie sa existe criterii. Sunt posibilitati in care poti ajuta, disponibilitati. M-as bucura foarte mult sa fiu multimiliardara si sa pot construi spitale si scoli. Deocamdata fac cat pot. Asta implica si sa duci un bol de mancare calda unei persoane fara adapost, iarna, o haina, o pereche de ghete, si sa ajuti cauze mai aproape sau mai indepartate de propria persoana. Fara vanitate.

Ti se pare deplasata ideea de Ice Bucket Challenge? Ce alta idee inedita de promovare ti s-ar fi parut mai potrivita?

Nu mi se pare deplasat nimic atata vreme cat intentia e absolut altruista. Ice Bucket Challenge a fost o miscare excelenta cata vreme a atins un scop. Iar campanii nu stiu sa initiez din pacate, sunt actor, nu mastermind de PR.

Printre alte celebritati si personalitati din Romania care au dorit sa dea un exemplu tuturor si sa doneze bani, atat celor de la ALS cat si asociatiilor locale, se numara si: Monica Macovei, Andra si Catalin Maruta, Tudor Chirila, Andreea Esca, Nadia Comaneci, Aleksandras Cesnavicius (CEO ProTv), Loredana Groza, Pavel Bartos etc.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera