American Independent Film Festival | ediția a III-a

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

American Independent Film Festival revine în 2019 cu cea de-a treia ediție și prezintă o selecție de  producții independente americane recente, lansate în circuitul marilor festivaluri din lume precum Sundance, Cannes, New York, Tribeca, Telluride, Toronto, Veneția, alături de secțiuni retrospective, proiecții și evenimente speciale.

54729792_1287621124737778_178501855888801792_n.jpg

Ethan Hawke, John C. Reilly, Joaquin Phoenix, Sebastian Stan, cineastul Kent Jones –  curator și directorul Festivalului de Film de la New York, au fost oaspeții American Independent Film Festival în ediții anterioare.

Regizorii Barry Jenkins, câștigătorul Oscarului pentru Cel mai bun film în 2017 (Moonlight) și Sean Baker (The Florida Project) considerat unul dintre cei mai promițători tineri realizatori americani, au fost în dialog cu publicul din București, live, via Skype, iar această ediție va avea invitați și evenimente pe măsură.

Mai multe informații vor fi disponibile în curând pe  http://filmedefestival.ro/american-independent-ff, iar biletele  pe Eventbook și în rețeaua Eventbook.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera