Fotograful Alex Conu va avea o expozitie spectaculoasa dedicata Aurorei Boreale

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*Articol sponsorizat de LG

Unul dintre fotografii pe care ii admiram de multa vreme, Alex Conu, va avea o expozitie speciala de astrofotografie pe 20 mai la Arcub in cadrul Noptii Muzeelor - avand in prim plan Aurora Boreala.

Alex locuieste in Norvegia de ceva vreme, iar una din fotografiile din cadrul expozitiei a fost premiata international, un motiv in plus sa mergem sa ne delectam vizual.

Pentru a ne putea bucura de culorile Aurorii Boreale, Alex Conu a colaborat cu LG, punandu-i la dispozitie cel mai spectaculos dintre televizoarele sale, noua gama LG OLED 4K. Aceasta tehnologie ofera control la nivel de fiecare pixel – cel mai profund negru si cea mai realista si intensa paleta de culori.

Alex va vorbi celor prezenti despre acest fenomen, dar si despre modul in care poate fi imortalizat si expus publicului larg cat mai aproape de realitate. Asadar aurora boreala pusa in scena de o tehnologie care reda autentic paleta de culori.

Televizoarele LG din gama OLED se caracterizeaza prin:

Imagine: Calitate superioara a imaginii oferita de standardele avansate Dolby Vision, pixelii auto-iluminati si negrul perfect ce evidetiaza  bogatia si intensitatea culorilor; imagini ca in realitate, indiferent de unghiul in care le privesti.

Sunet: experienta acustica cu totul noua, efect de sunet full 360 grade DOLBY ATMOS, la fel ca in salile avansate de cinema, sunet care ajunge la audienta din toate directiile, practic esti in mijlocul actiunii.

Design: design elegrant, simplitate si perfectiune, un televizor subtine si usor.

Expozitia va avea loc incepand cu ora 19:00 la Arcub Gabroveni. Abia asteptam!
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera