afundîndu-ne în mizeria nesfîrșită—

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Articol preluat de pe blogul Simply Bucharest.

Aflu că un senator al Opoziției a vizitat două centre de plasament, îngrozindu-se de situația și condiția copiilor. Mai aflu că va continua vizitele.

Mă bucur. E bine. Trebuie.

Dintre toate batjocurile din lumea noastră, nici una nu-i atît de îngrozitoare ca cea la adresa copiilor…

… o documentez de șase ani, ce naiba!

Da: și de-aia nu uit și nu iert; niciodată, în vecii-vecilor!

Nu uit și nu iert și n-o să uit și n-o să iert niciodată că, acum un an-jumate, cînd s-a scris și s-a vorbit despre cum copiii din centrele astea sînt bătuți, înfometați și internați la psihiatrie nimeni n-a făcut nimic.

Și da – pe vremea aia nu eram conduși nici de hoți, nici de penali: eram conduși – pentru numele lui Dumnezeu! – de tehnocrați.

Și nimeni n-a făcut nimic; pentru că eram conduși de nimeni!

Nimeni n-a vizitat atunci și de-atunci un centru de plasament măcar, nimeni n-a schimbat un șef, nimeni n-a pornit o anchetă.

———————————–

Repet şi vă rog: dacă vedeţi un cerşetor cu un bebeluş (dormind sau nu) în braţe faceţi repede o poză cu mobilulAr fi grozav dacă aţi sesiza direct situaţia la Protecţia Copilului (ca să fie cît mai multe reclamaţii de la oameni diferiţi) dar, dacă nu vreţi asta, trimiteţi aici pozele (nu uitaţi data şi locul exact) şi scriem noi la D.G.A.S.P.C.

Adresa noastră este simplybucharest@outlook.com. Adresele şi telefoanele Direcţiilor de sector sînt aici.

—————————————-

„Trezim copiii“ este o iniţiativă cetăţenească şi particulară lansată de Simply BucharestNici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera