Accidente rutiere in Bucuresti: ianuarie - septembrie 2013 - Infografic

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

627 de accidente rutiere s-au petrecut in Bucuresti in perioada ianuarie - septembrie 2013, in urma carora au murit mai multe persoane.

De exemplu, doar in ultimele 24 de ore, in Bucuresti,  se produsera 6 accidente rutiere in urma carora 6 persoane au fost ranite usor, potrivit bilantului realizat de Politia Rutiera Bucuresti pentru ziua de joi, 9 ianuarie 2014.

Dupa ce am vazut reclama socanta care te va face sa te gandesti de doua ori inainte sa apesi pe acceleratie ne-am gandit sa intrebam care este situatia in Bucuresti, luand in considerare ca statisticile confirma faptul ca e foarte posibil sa iti pierzi viata in urma unui alt accident rutier in comparatie cu alte cauze.

Astfel ca cei de la Politia Rutiera Bucuresti ne-au spus cate persoane au murit in accidente rutiere in primele 9 luni ale anului 2013 si care au fost cauzele.

De asemenea, veti afla care sunt orele de "varf" cu cele mai multe accidente rutiere, dar si cele mai periculoase artere pe care sa incercati sa le evitati sau sa incercati sa fiti mult mai atenti ca sa evitati orice impact.

Toate aceste date le regasiti in infograficul de mai jos si nu uitati: Atentie si prudenta cand sunteti la volan!

In cazul in care ne-a scapat ceva sa ne dati de veste printr-un comentariu si o sa "indreptam" situatia.

P.S. Daca aveti idei de alte infografice, lasati-ne un comentariu si incercam sa il facem.
2 comentarii

Accidente rutiere in Bucuresti: ianuarie - septembrie 2013 - Infografic
uzunu
#1 -

idee

pentru mai multa relevanta, ar trebui si o corelatie intre traficul zilnic si numarul de accidente per zi a saptamanii. E normal ca sambata sa fie cele mai putine accidente pentru ca, probabil, sambata sunt si cele mai putine masini pe strada. La fel si pentru ore.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera