A aparut prima fotografie cu un Samsung Galaxy S8

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Data de lansare a noului model de smartphone de la Samsung, Galaxy S8, se apropie, asa ca au inceput sa apara pe net si primele fotografii leak-uite.

Coreenii mizeaza pe acest nou telefon pentru a se redresa dupa scandalul cu Note 7-ul explozibil.

img1009.jpg

Cei de la gsmarena.com au gasit o imagine despre care se afirma ca ar fi a noului Samsung Galaxy S8. In caz ca aceasta este prelucrata in Photoshop, atunci este vorba de o retusare extrem de bine realizata.

Imaginea surprinde mai multe dintre detaliile despre care se vorbea ca vor fi inglobate in viitorul dispozitiv. Ecranul curbat se pare ca deveni implicit, butonul Home a disparut din peisaj, iar logoul Samsung s-a mutat in partea de jos a telefonului, sub ecran.

https-_2F_2Fblueprint-api-production_s3_amazonaws_com_2Fuploads_2Fcard_2Fimage_2F337697_2Fc4bfbd0e-7b07-48f3-9a0c-a4bbf404fa28.jpg

Ceea ce surprinde este disparitia butoanelor de ”Back” si de comutare intre aplicatii. Cele doua functii ar putea urma sa fie efectuate prin intermediul gesturilor.

Faptul ca meniul telefonului este in limba chineza este un alt argument cu privire la veridicitate, avand in vedere ca testarea unor Galaxy S8 a inceput deja, in China.
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera