Zona Libera @ Clubul Taranului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

"Ce-i acolo de s-au strans oamenii gramada la Clubul Taranului Roman cand satul doarme?", "E Zona libera!". Si oamenii o sa se tot stranga gramada la Clubul Taranului in fiecare duminica, la o sezatoare electronica, de la ora 17:00 pana hat in noapte cand se taie curentul sau cand ti se taie firul.  

Duminica, 13 ianuarie, a avut loc primul meeting Zona libera cu Dj Vasile, Matze si Brazda lui Novac. Pe Dj Vasile (Lucian Stan) nu aveti cum sa nu il stiti, este unul dintre cei mai vechi dj si producatori de muzica electronica din Romania. O scurta istorie a lui Vasile ar suna cam asa: in '95 a fondat trupa Suie Paparude, iar prin '97, impreuna cu Matze si Electric Brother, pune pe picioare proiectul NSK (Natural Soft Killers) foarte in voga in underground-ul ascultatorilor de muzica electronica din acea perioada; vine si anul 2000, cand apare Shukar Collective, un proiect foarte apreciat si cunoscut, la baza caruia tot Vasile s-a aflat.    

Zona libera
Veteranul muzicii electronice de la noi, Dj Vasile, 44 de ani

Din cei trei anuntati pe afis, Dj Vasile a fost cel care s-a ocupat de incalzirea publicului, mixand in stilul propriu electro-etno, apoi idm cu dub si drum'n'bass. Clubul Taranului s-a umplut incet, dar sigur si pana la refuz, caci cu asemenea nume pe afis Zona libera nu avea cum sa nu devina una aglomerata.

Zona libera

Matze (omul cu prima gaina cosmonaut) nu s-a lasat asteptat prea mult si a trecut repede in dreapta lui Dj Vasile, incantandu-ne cu sound-ul sau experimental eclectic. A fost cel mai activ dintre cei trei, neobosit, facand cateva pauze, dar intorcandu-se grabit si plin de chef de exploatare a sunetului.  

Zona libera
Matze

Dupa aproximativ doua ore, Clubul Taranului s-a umplut, facandu-si prezenta si alte nume cu greutate, cele mai bune exemple fiind Gojira, Artanu, Kosak sau Silent Strike, lucru pentru care atmosfera incepea sa devina din ce in ce mai incarcata electrostatic.

Zona libera

Pe la 8 jumate si-a facut aparitia si Brazda lui Novac, insotit de Vali Chincisan. Brazda s-a alaturat celor doi, mixajul devenind si mai eclectic, capatand acum o tenta de dark wave. Vali Chincisan s-a ocupat de visuals, proiectand ca de obicei imagini subliminale inducandu-ne o stare hipnagogica.

Zona libera
Brazda lui Novac

Zona libera
Vali Chincisan

A fost o seara placuta in Zona libera de la Clubul Taranului, desi s-a anuntat ca va exista pericol de electrocutare. Deci, pentru amatorii sau iubitorii de muzica electronica, in fiecare duminica la Clubul Taranului, adunati-va cu mic cu mare la manifestare pentru experimentare.

Zona libera

Mai multe foto in Galerie
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera