Zece lucruri pe care nu le stiai despre noul presedinte al Venezuelei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nicolas Maduro a fost ales duminica, 14 aprilie, noul presedinte al Venezuelei. El a ajuns la conducerea tarii dupa ce fostul presedinte al Venezuelei Hugo Chavez a murit pe 5 martie, la varsta de 58 de ani, din cauza cancerului.

Nicolas Maduro are o personalitate total diferita de a lui Hugo Chavez, dar a castigat alegerile prezidentiale.

Cine a fost, cine este si alte lucruri interesante despre noul presedinte al Venezuelei veti citi in lista cu zece lucruri pe care nu le stiati despre Nicolas Maduro.

1. Noul presedinte al Venezuelei s-a nascut pe 23 noiembrie 1962, iar tatal sau era lider sindical. Primii pasi in politica ii face in liceu cand devine presedintele Uniunii Elevilor din El Valle.

2. Insa Nicolas Maduro nu a absolvit niciodata liceul, dar colegii si-l aduc aminte ca fiind o persoana tacuta, care gasea solutii sa rezolve problemele amiabil.

3. In adolescenta era un mare fan a lui Led Zeppelin si lua in considerare o cariera de artist.

4. Nicolas Maduro a renuntat repede la visele artistice, desi a cantat pentru o scurta perioada cu trupa de rock Enigma, si a ajuns sa fie sofer de autobuz in Caracas.

5. In 1994 se casatoreste cu Celia Flores, care in prezent este avocatul poporului in Venezuela.

6. Nicolas Maduro este numit in 2006, de Hugo Chavez, ministru de Externe.

7. Noul presedinte al Venezuelei a fost unul dintre apropiatii lui Hugo Chavez. Pentru ca avea incredere in Maduro, Chavez l-a numit vicepresedinte, iar cand era la tratament in Cuba el a condus tara.

8. Pe perioada campaniei electorale Nicolas Maduro s-a numit apostolul lui Chavez, facand o paralela cu Isus si cei 12 ucenici.

9. Cea mai proeminenta trasatura a lui Nicolas Maduro este mustata, pe care a folosit-o ca insemn electoral. Am putea spune ca este un brand personal, care l-a facut cunoscut in Venezuela.

10. Nicolas Maduro a avut cont de twitter, dar in ziua alegerilor i-a fost hackuit.

Am scris si despre fostul presedinte al Venezuelei: zece lucruri pe care nu le stiai despre Hugo Chavez

Sursa foto
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera