Ze blog traieste si bate din picioare

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Intr-o sedinta metropotam, cand iar am mancat bomboane si am baut cola, a aparut o idee din senin - auzi, noi nu ne facem blog de corporatie? Ca metropotam nu e chiar corporatie a fost repede ignorat, la fel si faptul ca el este asa, in felul lui, un fel de blog, asa ca ideea a fost imbratisata cu un real entuziasm.

Atat de real, incat nimeni nu si-a dat seama in ce se baga. Facem, facem... dar ce scriem in el? Pai ce nu scriem pe site, adica ce tampenii lucruri interesante am mai facut, pe unde am mers dar nu se poate spune chiar asa serios, ce am mai baut, ce am mai... facut.

Cum spuneam, am facut sedinta. Am mai schimbat ceva din rubrici, am mai dat aprobator din cap cu un ranjet lipit pe fata la ce spunea Novac atunci cand ne certa, ne-am stormuit creierele obosite si am produs chestii. In rolul oilor negre, ca de obicei, eu si Gina, dar despre asta o sa mai aveti ocazia sa citit aici, pentru ca asa ne distram noi in incinta. :)

Pe la finalul sedintei a bagat capul si Nihasa pe usa... de fapt era  un pretext sa va spunem cum arata mai nou capul lui Nihasa... e rotund si chel sau, cum spunea CristinaP, ca un ou piperat. Il lasam pe el sa marturiseasca modul in care a ajuns asa, cert e ca implica ceva substante alcoolice, ceea ce va dorim si voua, dar si noua mai des. Sau mai rar, depinde cum privim problema. Apropos de Nihasa, este mare project manager pe Invita si printe putinii baieti din incapere, saracul/saracii. :)

Asta se intampla saptamana trecuta. Sau acum doua saptamani, asa cum probabil o sa ma corecteze CristinaP, dupa ce o sa se uite urat, cum face de obicei, la mine. De atunci, am uitat cu totii de blog si, cand ne mai aminteam, ziceam ca aaa, da, da.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera