What if...?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cum ar fi sa existe in Bucuresti camere de supraveghere vorbitoare? Complicat. Temperamentali cum suntem, pun pariu ca nu am sta cuminti ca englezii sa ascultam ce ne spune agentul de la celalalt capat al firului, ci am intra intr-un dialog mai mult sau mai putin civic cu el.

Dincolo de faptul ca ar trebui un numar de agenti egal cam cu jumatate din soferii din trafic, pentru ca altfel s-ar ajunge la: "Rugam soferul masinii albastre sa dea priori... Staaaai! Domnisoara, va rugam sa traversati pe tr... Domnul in costum verde, de ce zguduiti stalpul? Masina cu nr xxx care a trecut pe rosu e rugata sa... Ce se intampla acolo? Toti o sa primiti amenda!" :)

De fapt, cred ca ar fi amuzant. Doamnele in varsta care traverseaza nepermis ar crede ca vorbele vin din cer, cei aflati sub influenta alcoolului s-ar certa cu un personaj imaginar, soferii nervosi ar vorbi de dulce politia romana, depresivii ar fi fericiti ca au cu cine sa-si impartaseasca dramele, ar fi unii care s-ar gandi ca au nevoie de camere de filmat si acasa... samd.

Oricum, replica cea mai intalnita cred ca ar fi: "Ba, ma lasi?" Si ma intreb cam cat de calmi ar trebui sa fie agentii...

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera