Welcome to Chinatown!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Se construieste Oraselul Chinezilor, la Dobroiesti. Dealtfel orice capitala europeana si nu numai are cartiere dedicate imigrantilor mutati cu catel si purcel, dar care au incontinuare probleme de integrare...

Proiectul va fi pus in aplicare pe bani chinezilor desigur, asa se explica si avantul primarului din Dobroiesti de a invata repede - repede limba chineza si pretul pe metru patrat de teren sarit la 100 de euro.

Rostul chinezilor intr-un numar asa de mare este usor de inteles: targeteaza segmentele de piata (:)) cu venituri mici si extrem de mici, care mereu vor avea nevoie de produsele ieftine comercializate de asiatici. Si mai amuzant este ca sunt toti foarte constienti ca produsele lor sunt cel putin indoielnice, insa segmentele de care vorbim  reprezinta, de fapt, un procent din populatie incurajator de mare pentru ei incat sa nu-si faca vreodata griji ca e nevoie sa ridice standardele de calitate.

Dincolo de orice ironie, insa, e un lucru complet nou pentru Bucuresti, si cred ca binevenit. Abia astept sa vizitez Cartierul.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera