Visul unor simfonii de vara, invitatie la muzica in parc

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Shhh, se aud viorile in parc. Mai incet cu vuietul de leagan si forfota de pe alei. Vrem sa auzim simfoniile de Brahms, Chopin si Verdi si vrem sa ne relaxam timpanele cu acapella dupa operele maestrilor-compozitori.

Unde se va intampla asta? In parcul Coltea, in cadrul evenimentului "Visul unor simfonii de vara", proiect muzical si cultural care a aterizat si in orasul nostru dupa ce a strabatut, lin ca o vioara, orase precum Londra, Paris si New York.

visul unor simfonii de vara

Vino sa visezi pe acorduri de simfonii de vara in Parcul Coltea in week-end-ul acesta, 8-9 mai si, daca nu te-ai saturat, poti sa te mai desfeti auditiv si in week-end-ul 15-16 mai. Sambata aceasta, portia de muzica clasica iti este servita de Sinfonia Bucuresti iar duminica ai program de acapella.

Pentru week-end-ul viitor, sunt programati la cantare Cvartetul Passione, Brass Quintet Bucuresti si Claudia Maru- Hanghiuc. Vestea buna este ca evenimentul dureaza pana pe 3 octombrie, asa ca ai toate sansele sa prinzi cel putin un concert dreamy de vara. Ca sa stii exact la ce simfonii sa te astepti, poti sa vezi programul evenimentului aici.

Te asteptam de la 19:30 la concertul din natura, asa ca scoate capul din Pasajul de la Universitate si hai in Parcul Coltea sa ne relaxam pe acorduri clasice. 

Detalii despre artisti gasesti aici
Site eveniment.2 comentarii vrei sa comentezi?

Visul unor simfonii de vara, invitatie la muzica in parc
Eli
#1 -

Comentariu nou

Foarte frumoasa initiativa, felicitari organizatorilor si muzicienilor care ne ofera frumoase seri muzicale!

Visul unor simfonii de vara, invitatie la muzica in parc
Simina
#2 -

Comentariu nou

O initiativa demna de aplaudat. Am trecut duminica trecuta prin zona si nu stiam de unde sa aud simfoniile pana am trecut pe langa parcul Coltea. Si acolo am ramas pana la finalul concertului. Foarte frumos, te rupe din cotidian chiar daca mai auzi pe ici pe colo o ambulanta trecand. :)

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera