Via Sport - Soseaua Kiseleff se deschide iar in weekend pentru sport

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Chiar acum cateva zile ne intrebam cand se mai deschide oare Kiseleff-ul pentru sport, asa cum s-a intamplat anul trecut. Si dupa trei zile petrecute pe la festivalurile B'Estfest si Rock The City, ieri dimineata am gasit pe Kiseleff afisele familiare si ne-am bucurat ca anul acesta incep mai devreme:

via sport

Weekendul trecut deja s-a intamplat o tura de sport in strada, gasim imagini pe viasport.ro.

Tot acolo aflam ce nu scrie pe bannerele de strada, si anume ca Via Sport va tine anul acesta pana pe 28 august si este deschisa in fiecare weekend, de vineri ora 22 pana duminica ora 14, iar sporturile care se pot practica sunt baschet, badminton, tenis de masa sau picior, fussball, plus acces liber pe role sau bicicleta.

In plus, mai citim ca sambata aceasta a venit si un antrenor de fitness (de la Urban Fitness) care a tinut de la ora 11 un curs pentru toti amatorii de miscare in aer liber.

Inca o data salutam initiativa si felicitam pe organizatori (Eventness impreuna cu primaria orasului). Iar ca sa incheiem pe o nota amuzanta, am remarcat ca printre partenerii de anul acesta troneaza binecunoscutul lant de fastfood McDonalds. Sa zicem ca scopul scuza mijloacele, in acest caz, desi asocierea nu e printre cele mai inspirate.

Nu uitati, vinerea la ora 10 seara se da drumul la un Kiseleff liber de masini.

Vezi cum a fost anul trecut2 comentarii

Via Sport - Soseaua Kiseleff se deschide iar in weekend pentru sport
MiaaQQ
#1 -

Nota...

...cu McDonalds e chiar haioasa :)) Felicitari organizatorilor, deci se poate! :)

Via Sport - Soseaua Kiseleff se deschide iar in weekend pentru sport
Narcis Ditiu
#2 -

Interesant este...

Interesant este ca mancarea in cantitati mari si fara a fi urmata de sport ingrasa. Indiferent ca este din lantul de fast-food mentionat mai sus, sau ca este din orice alt magazin, supermarket sau restaurant: mancarea ingrasa daca este consumata in cantitati industriale/irationale fara a face sport pe masura. Este un simplu joc al caloriilor: organismul este ca o masina ce trebuie fortata prin miscare sa consume/parcurga mai mult decat se alimenteaza la fiecare masa. Asta pentru a pierde din greutate. Pentru a castiga in greutate procesul este invers: trebuie sa alimentezi mai mult decat consumi. Sigur ca aici nu vorbim de exceptii, insa exceptiile sunt cazuri RARE cu probleme medicale, acest principiu putand fi aplicat de majoritatea oamenilor. PS: Da, sportul este greu, insa s-ar putea sa fie cea mai buna metoda de modificare (in sus sau in jos) a greutatii organismului intr-un mod curat, sanatos si fara urmari negative.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera