Vanatoarea de fotografii ne invata despre lumini si portrete in studio la F64

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
vanatoarea fotografii
Ce faceti sambata viitoare? Ce ziceti sa mergem la Vanatoare de fotografii? Editia a treia a jocului de explorare urbana prin fotografie se retrage pe gerul asta inauntru, la caldura, si ne invita la o lectie despre Lumini si portrete in studio la F64, sambata, 15 ianuarie, incepand cu ora 11:00.

Aceasta editie se va structura in doua parti: cea teoretica, sustinuta de Catalin Lazaroiu, si cea practica, in care vom avea ocazia sa lucram cu lumini de studio. Pentru aceasta au fost invitate si cateva modele care vor poza pentru noi si vom putea realiza portrete bazate pe teme alese special de catre Banda Foto.

Participarea este gratuita, dar trebuie sa va inscrieti, aici.

"Vanatoarea" se adreseaza atat persoanelor cu experienta in fotografie, cat si celor incepatori care vor sa afle mai multe despre fotografia de studio.Despre Vanatoare:

Vanatoarea de Fotografii este un joc de explorare urbana prin intermediul fotografiei, creat de Banda Foto, care a avut prima editie pe data de 17 iulie 2010.

Ce e, practic, Vanatoarea? Un joc. Multi spun ca este un concurs, dar noi facem Vanatoarea pentru distractie, pentru a lega noi prietenii, nu pentru a da premii (desi si ele sunt de cele mai multe ori prezente) si pentru a ne "bate" pe obiective de fotografiat cu multe reguli greoaie.

Vanatoarea de Fotografii a avut pana acum 2 editii, cu 2 teme diferite:

- 17 iulie, cu tema generala, legata de explorarea Bucurestiului dintr-un punct diferit de vedere, prin lentile. Poze de la eveniment
- 2 octombrie, cu tema "Lightpainting", care a avut loc seara, prin Bucuresti. Poze de la eveniment

Mai multe despre Banda foto gasesti aici
.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera