Urban Blast - ziua I - Romeo must die in Crize

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Oh, Romeo, DIIIIIEEEEAAAAHHHH. (OK, n-a sunat tocmai bine. Trebuia sa-l fi auzit pe Adam, ragind in microfon, atarnat pe peretii din Fire.)

rmd

Daca mi-ar fi spus cineva acum vreun an, sa zicem, ca o sa ascult thrash, si inca in vreo doua reprize/crize si mai ales ca o sa imi placa, i-as fi ras in nas, facand o pirueta eleganta cu balerinii de dans.

Aseara a fost prima seara de Urban Blast in Fire, cu Romeo Must Die si cu Crize. Speram, in ordinea asta, asa cum erau pe afis. Umm, nu. Mai intai am facut crize. Vreo ora, asa, cat am stat intr-un Fire gol-golut, asteptand sa se adune lume, sa inceapa the show. Pe la 10 am facut iar Crize, de data asta cu majuscula. Am fredonat cateva slagare, am regretat ca nu stiam versurile, ne-am distrat. Putin sub o ora, dupa ceasul de la mana, ceva mai mult dupa perceptia temporala (citez din public: "ce greu trece timpul cu ei pe scena...").

crize
imaginea, imaginea este totul, g'damn it

crize

Ceea ce m-a mirat foarte tare (ma asteptam sa fie daca nu full pana la tavan, macar o inghesuiala indecenta) a fost ca tot clubul era gol. La Crize a fost plin cam pe trei sferturi culoarul din fata scenei, iar la Romeo cam jumatate. Sa nu inghita publicul nostru iubitor de metale grele Crize? Asta mai intelegem, dar nici Romeo Must Die? E good fun quality thrash, zau asa :(

Sa ii fi franat biletul? Dar a fost doar 20 de lei... O sa vedem cum va fi in zilele 2 si 3 de Urban Blast, adica diseara in Suburbia si maine in Expirat si o sa tragem dupa aceea concluzii.

rmd

Cum spuneam, dupa intro-ul crizat, la 11 au intrat in forta RMD. Metropotamul, mot in fata la poze. Dubios de mult spatiu in fata scenei. Perfect, zice metropotamul si se lateste de trei coti in unghiuri, faze, instantanee... Pana incepe sa primeasca coate. Baieti, cu grija, un om lucreaza aici. Guys, ce naiba, am un aparat foto. Bai, e si o fata aici, [cenzurat]. Eram in zona libera pentru pogo. Bafta mea. Noroc ca metropotamul n-are coada, altfel trebuia sa explic cum am iesit de acolo :-)

pogo

rmd

Retrasa strategic sus pe un scaun (da, am stat pe scaun la concert de thrash, minunati-va), am admirat spectacolul. Si zau daca nu mi-a placut. Vocalul este foarte sexy, este foarte tatuat, este foarte energic, foarte in maieu, se agata de fel de fel de atarnatori de deasupra scenei si zau daca nu era ingrozitor de sexy, dar cred ca ma repet.

rmd

rmd

rmd

Bassistul este si el ingrozitor, dar in alt sens. Din toata trupa Adam Frakes-Sime (voce) si Ben Frost (bass) sunt cei care trebuie urmariti cu orice pret. Sunt de o expresivitate fenomenala. Cealalta chitara mai scapa o grimasa de dragoste si dor, insa bassul a fost demential.

rmd

rmd

rmd

O alta noutate pentru mine a fost momentul wall of death. Uuu, ne jucam, a zis metropotamul. Adam se pozitioneaza pe mijlocul scenei si cu un gest biblic, desparte "multimea": 30 aici, 30 aici. Ca mai multi nu prea erau. Am crezut ca ne sorteaza pe sexe, dar necaracterizandu-ma spiritul de ovina, am sezut sa vad rezultatul. Au. Asta inseamna wall of death?! Dar.. de ce?

rmd

Am sa va spun si ce au cantat, ca mi-am luat notite... glumesc. Metropotamul a achizitionat un CD, Defined by Enemies, presupune ca au cantat mai mult de pe el. V-am da linkuri la youtube, dar nu prea sunt de gasit. Incercati pe myspace. Sau daca ii cautati cu vechiul nume, Stampin' Ground, cand aveau si o componenta diferita, poate va faceti o idee. Merita sa vedeti si galeria foto.

PS. recunoasteti personajul:

rasta
2 comentarii vrei sa comentezi?

Urban Blast - ziua I - Romeo must die in Crize
Personajul
#1 -

cine e oare?

shaggy? misto pozele, personajul poate fi regasit si aici: http://www.drumandbass.ro/dnb/forum/viewtopic.php?t=6198&postdays=0&postorder=asc&start=120&sid=3d31addec622ab65b75d22dd5a9e4e75

Urban Blast - ziua I - Romeo must die in Crize
georgiana
#2 -

Comentariu nou

el si adelin petrisor, in miezul evenimentelor.
uite-l si aici:
http://www.uonline.ro/index.php/section/biznews/subsection/details/idNews/1654/Hungry?-Thirsty?-Therapy?.html

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera