Update Sasha&Digweed

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Sasha  , pe numele sau real Alexander Coe, are 30 de ani si face muzica de la 19 ani asa ca deja muzica nu mai este un hobby sau o meserie ci un mod de viata. Ceea ce il diferentiaza de ceilalti artisti care afirma acelasi lucru e faptul ca muzica lui este perceputa de oameni dincolo de albume si casa de productie.

Muzica lui este incadrata de cei mai multi ca " progressive trance" insa puternicele accente house si desele ruperi de ritm aduc muzica lui Sasha aproape de fiecare iubitor de muzica, indiferent de gen, pentru care " inima moare/ atunci cand sunetul dispare".

Meritele ii sunt recunoscute pretutindeni in lume: a fost chemat in 1999 sa faca muzica pentru lansarea jocului "Wipeout3" de la Sony Playstation, a avut un featuring cu cei de la The Chemical Brothers pentru piesa "Out of control". In 1998 Madona ia cerut un remixx pentru piesa "Ray of light". Anul trecut a mixat pentru prima oara pe Ableton Live (cunoscatorii stiu de ce!) deschizand era digitala in istoria muzicii. A fost ales cel mai bun DJ progressive si numarul 4 in topul DJ Magazine dupa Paul van Dyk,Tiesto si Armin van Beuren.


John Digweed si Sasha s-au intalnit acum 10 ani colaborand la primul album al lui Sasha asa ca in materie de muzica au "crescut" impreuna. Muzica lui Digweed e caracterizata de vitalitate, entuziasm si inovatie ceea ce o recomanda impatimitilor dansului. Cei doi DJ au fost primii care au tinut rezidenta unui club din S.U.A.("hold a club residency")

Si daca motivele de mai sus nu v-au convins sa mergeti pe 10  iulie la Arenele Romane, iata cateva argumente ad-hoc: este fara cuvinte deci nu ne facem griji de versuri vulgare (pentru cei conformisti) si de asemenea fara dezacorduri (pentru cei care nu s-au obisnuit inca cu manelele). Sunt straini deci ii putem crede cand ne spun ca vor mixa live timp de 6 ore. Organizatorii romani se vor stradui sa "tuneze" locul cat mai aproape de standardele europene. Si daca nici acum nu v-am convins, atunci macar pentru a nu rata un eveniment la care avem acces. 
1 comentariu

Update Sasha&Digweed
Irene
#1 -

dupa...

a fost super tare la Sasha&Digweed...nu se mai dadeau plecati, atmosfera dementiala..as repeta evenimentul in orice zi a anului!!!!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera