Update Bloodhound Gang

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

...sau de ce sa mergem la Arenele Romane pe 19 iunie.

Definitie: "a comedic American rapcore synth-pop band mixing an alternative/punk sound with hip-hop.",

sau pe romaneste, de la translatorii Softpedia: "o trupa americana de rapcore synth-pop amestecat cu sonoritati alternative/punk si hip-hop", originari din Quakertown, Philadelphia.

Sigur ii stiti cu totii, chiar daca nu v-ati dat seama pana acum, sunt cei care ne amuzau acum ceva vreme la TV cu "You and me baby ain't nothing but mammels, so let's do it like they do an the Discovery Channel..."  sau ceva de genul asta ( versuri & video)

Bonus - remember "maimuticile" din clip :)


Desi trupa s-a format in 1992, succesul international i-a izbit abia 4 ani mai tarziu cu albumul "One Fierce Beer Coaster."

Ce v-ar putea suna cunoscut de pe acest album (in caz ca nu sunteti pasionati) ar fi piesa "Fire Water Burn" fie dupa varianta originala a lui Rock Master Scott "The roof is on fire", fie dupa refrenul: "The roof/the roof/the roof is on fire!/We don't need no water/Let the motherfucker burn/Burn motherfucker burn." sau poate din Farenheit 9/11... vezi video original

Pentru versurile lor si pentru atitudinea pe care o promoveaza prin muzica lor au fost catalogati drept obsceni, infami, rasisti ba chiar difuzarea unor piese a fost interzisa atat in State cat si in Marea Britanie pe motiv ca instigau la violenta si aduceau ofense majore comunitatii asiatice.

Despre ultimul lor album, lansat in toamna anului trecut, se stie ca si-a capatat titlul de "Hefty Fine" in urma unei conversatii telefonice in care chitaristul Lupus Thunder il ameninta pe Jimmy Pop, vocalistul trupei, ca va plati o amenda grasa daca nu accelereaza ritmul inregistrarilor. Titlul pe care il hotarasera inital era Heavy Flow insa Moby la randul lui inregistrase deja o piesa cu acelasi nume.

Asadar, daca nu stiati deja, cei cinci membri ai trupei (Jimmy Pop, Lupus Thunder, DJ Q-Ball, Evil Jared Hasselhoff si The Yin - Adam Perry) vor concerta si in Romania, pe 19 iunie la Arenele Romane.

Pe langa clipurile de mai sus, ca sa va faceti o idee la ce v-ati putea astepta, gasiti pe site-ul lor detalii despre ei scrise intr-un stil aparte si witty sau le puteti asculta piesele pe High Bandwith sau Not So High Bandwith in functie de ce conexiune de net aveti.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera