Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Daca Bruce Lee s-ar bate cu Van Damme, cine ar castiga? Dar intre Steven Seagal si Jet Li? De fapt nu prea conteaza, pentru ca Chuck Norris ii bate pe toti.

Adevarul este ca fiecare stil de arta martiala e diferit si nu neaparat mai bun decat altele: Bruce Lee facea kung fu, ca si Jet Li, care mai este si campion de wushu, Seagal a fost instructor de aikido, Van Damme facea kickboxing si shotokan, iar Chuck Norris, ca sa ii bata pe toti, a inventat un stil propriu de arte martiale, Chun Kuk Do, bazat pe coreeanul Tang Soo Do.
Federatia Romana de Arte Martiale (FRAM) exista de prin anul 1990 si de atunci, sporturile martiale au devenit din ce in ce mai practicate, iar cluburile din ce in ce mai dese.
In Bucuresti exista nenumarate cursuri, scoli si cluburi unde se studiaza arte martiale, atat pentru amatorii de practici externe, care vor sa puna accent pe partea de ofensiva si/sau autoaparare, cat si pentru cei interesati de partea interna (tai chi / taiji, qigong samd).

wushu


Practici chinezesti


- Wudangshu (despre spectacolele lor demonstrative am mai vorbit): taijiquan, daoyin/ qigong, wushu (kung fu) si taiyin, pentru femei (pret: 50 lei/luna), detalii despre locurile unde se desfasoara cursurile aici
- Departamentul de qwan ki do al FRAM
- Despre qigong gasiti mai multe pe site-ul Federatiei Nationale de Qigong din Romania, qilingong.ro si pe site-ul Federatiei Romane de Qigong, qigong.ro.
- Jeet Kune Do (stilul lui Bruce Lee) - federatia de JKD Romania are sediul in Otelul Rosu, mai exista un club si in Botosani, dar din cate am aflat noi, in Bucuresti nu exista cluburi care practica oficial asta (mai multe detalii neoficiale pe forumul dojo.ro).

wushu evantai

Arte martiale japoneze


- Raiden Dojo: aikijutsu, ninjutsu, plus taiji si qigong
- Club Fortuna karate
- Club ENPI: karate, shotokan traditional (zona Foisorul de Foc)
- Clubul Sportiv Varan: karate, ju jitsu, tae bo
- Club de kiaikido (zona Calea Plevnei)
- Yoshinkan Aikido, zona Matei Basarab (odata inscrisi in club, cotizatia lunara este de 100 de lei)
- Aiki Tenshin Dojo, zona Orizont, in Drumul taberei si zona Militari
- Federatia Romana de Judo
- la Samurai Club, unul din primele cluburi de arte martiale din Romania, existent de prin anii '80, se fac karate, ju jitsu si street combat. Tot ei se ocupa si de samurai shop, de unde poti cumpara echipamente, arme pentru diverse stiluri, aparate de antrenament si altele.Arte martiale thailandeze


- clubul Elite pentru Thai kickboxing si Muay Thai (zona Unirii-Budapesta)
- mai multe detalii despre cursuri si cluburi particulare de kickboxing se gasesc mai mult pe forumuri, prin gura targului.

Arte martiale braziliene


- cluburi de capoeira sunt foarte rare in Romania, exista clubul Leu in Resita si Academia K-Noi Iasi, care a organizat un workshop de capoeira in martie 2008 in Bucuresti, poate mai vin.


Lectura suplimentara:
- glosar de arte martiale
- sali de arte martiale mai de... cartier :)
- dojo.ro, pentru o lista foarte detaliata (adrese, persoane de contact) a cluburilor de karate din Bucuresti si din toata tara
- pe arte-martiale.ro se gaseste o alta lista lunga, structurata pe stiluri


Daca ai de facut vreo recomandare de club sau dojo pe care le cunosti, spune-ne.
40 comentarii vrei sa comentezi?

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
kickbox
#1 -

Comentariu nou

http://www.respectgym.ro/

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
adi
#2 -

buna sinteza

Buna sinteza (chiar daca perfectibila... mai lipsesc unii...). De mult nu am mai vazut un material echilibrat despre arte martiale. De obicei se starnesc discutii interminabile despre care stil e "mai bun", de ce unul adera la o federatie sau alta... Chestii care nu intereseaza practicantul, care vrea un dojo de calitate.

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
marius
#3 -

arte martiale

super, bine stiut

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
iancu
#4 -

ati uitat

Ati uitat clubul Ninbukan, condus de sensei Cristian Ozon, cel ce facea emisiunea de arte martiale de pe TVR 2 acum ceva ani. Dansul are singurul, sau in orice caz, unul din f putinele dojo-uri particulare din Romania.

Mai multe detalii sunt pe www.ninbukan.org

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
adi
#5 -

costul

Eu sunt la Clubul Yoshinkan Aikido si platesc 75 lei lunar, pentru ca se fac reduceri pentru elevi si studenti. Nu stiu cat platesc ceilalti care nu sunt studenti, dar e posibil sa fie 100 lei.

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
ro-fighter
#6 -

knockout

Salutare,ai auzit ?!!
S-a deschis noul magazin Knockout.
Knock-out.ro
Magazin Online de articole sporturi de contact.Box,Kickbox Muay Thai,MMA.
Echipamente,manusi,tibiere,proteze,bandaje,sorturi si multe alte articole de super calitate la super pret.
knock-out.ro

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
adrian
#7 -

bruce lee

bruce lee ii batea pe toti e singurul care are centura dragonului ..... al 6-lea simt, stil de A.M jeet kune do ... si dadeai 360$ pt o ora cu bruce....deci norris e pielea p**i

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
adi
#8 -

Comentariu nou

Pe toata perioada verii cursurile de Yoshinkan Aikido vor incepe mai tarziu cu o jumatate de ora, respectiv de la 20.00 la 22.00 lunea, miercurea si vinerea.

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
WuTao KungFu
#9 -

Wu Tao Kung Fu

Pentru cei care apreciaza Artele Martiale chinezesti, va recomand o sala in Bucuresti. Se adreseaza atat incepatorilor cat si celor avansati, care au mai practicat arte martiale. In cadrul antrenamentelor se invata sau se perfectioneaza diferite tehnici de autoaparare, lupta, taolu (forme, secvente codificate), respiratie si meditatie. Pentru mai multe detalii accesati www.wutaokungfu.ro

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
adi
#10 -

noutati yoshinkan

Clubul Yoshinkan Aikido are un nou design pentru pagina web www.yoshinkan-aikido.ro
Am inceput adaugarea unor fotografii si clipuri video de la activitatile pe care le-am desfasurat de-alungul anilor... Mai este ceva de munca pana vom ajunge la imaginile de la stagiul national de Yoshinkan-Aikido din 5-6 iunie 2010, dar vom continua.
Va invitam sa hoinariti pe paginile noastre virtuale... iar daca va place, va asteptam cu placere la sala!!

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
Mariana
#11 -

Cursuri de arte martiale
Un alt loc unde se fac cursuri de arte martiale este sala VIVA SPORT CLUB. Preturile sunt rezonabile, instructorii sunt ok. Site-ul lor este: http://www.vivasportclub.ro/alte-activitati/arte-martiale
Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
Cami
#12 -

Cursuri Capoeira Bucuresti

Salut!

Au inceput cursuri de capoeira la centrul Perfect Body din Bucuresti, zona Mosilor. Centrul e abia deschis si se cauta cursanti. Pretul pe sedinta este de 20 RON.

Pentru cei interesati, persoana de contact este Cornel, tel: 0754483222.

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
adi
#13 -

Comentariu nou

Ultimul antrenament de Yoshinkan-aikido din acest an va avea loc la 17 decembrie. La final vom avea o scurta intalnire cu Mos Craciun, care va fi atras de bradul care va fi impodobit cu aceasta ocazie si... cine stie, daca ati fost cuminti, poate vine si cu daruri...
Ne revedem la sala pe 5 ianuarie 2011.
Un Craciun fericit tuturor si LA MULTI ANI !!

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
adi
#14 -

la cumpana dintre ani

Sfarsitul de an este un moment de bilant si de noi planuri, mai ambitioase, de viitor.
Un gand pios pentru maestrul Kiyoyuki Terada, care a plecat definitiv dintre noi anul trecut. Avem o amintire placuta de la acest mare promotor al Yoshinkanului, cu ocazia unui stagiu international din 2005. Vedeti poza de antologie a clubului nostru cu acest adevarat monstru sacru al aikido pe Facebook. Avea atunci 82 sau 83 ani si inca ne invata miscari dificile... De altfel, a mers la dojo pana in 2008, cand a primit cel mai inalt grad: Saikō Shihan (centura neagra 10 Dan)...
E o dovada incontestabila ca Yoshinkan-Aikido se poate practica pana la varste foarte inaintate... sau ca practicarea aikido te ajuta sa ajungi la varste inaintate si sa fii foarte activ.
Uitandu-ne in urma, la cei peste sase ani de activitate ai clubului nostru, nu putem sa nu ne amintim de alti mari maestri cu care am colaborat si cu care am participat la stagii de pregatire. Intrati, de curiozitate pe galeria noastra foto. Incredibila lista asta de maestri ai artelor martiale cu care au intrat in contact membrii clubului nostru !! Daca nu credeti,vedeti pozele noastre cu ei. Aparitiile lui Hiromichi Nagano la clubul nostru sunt cele mai dese, pentru ca el este practic mentorul celor care au pus bazele Yoshinkan-ului in Romania. Vedeti, insa, si alte nume mari in pozele noastre: Masatake Fujita, Masatsumi Matsuo, Nikolay Gordienko, Takeshi Kimeda, Jacques Muguruza, Daniel Toutain...
Ne propunem sa mentinem stacheta si in 2011 cel putin la fel de sus.
LA MULTI ANI !!

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
adi
#15 -

Canal video Yoshinkan pe Youtube

Va invitam sa urmariti canalul video al Clubului Yoshinkan Aikido Romania http://www.youtube.com/user/yoshinkanromania

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
Gabi
#16 -

salutare

am o intrebare la voi, ce ma sfatuiti sa practic dpdv karate atata timp cat vreau pentru sanatate,liniste, cunoastere...
precizez ca am 38 de ani, fata.
multumesc anticipat

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
adi
#17 -

yoshinkan trece la program de vara

Clubul Yoshinkan-Aikido Romania si-a ajustat orarul simultan cu trecerea la ora de vara. Incepand de acum cursurile pentru centurile albe si galbene vor incepe la ora 19.30 iar toate celelalte centuri vor incape antrenementele la ora 21.00.
Zilele de antrenamente raman aceleasi - lunea, miercurea si vinerea.
Va asteptam cu placere la sala. Ne gasiti tot la Colegiul "Matei Basarab" (langa politia Udriste). Detalii gasiti pe pagina web a clubului.

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
andrei
#18 -

Comentariu nou

Federatia Romana de Yoshinkan Aikido (FRAY) www.fray.ro Departamentul Arme si Autoaparare organizeaza un stagiu condus de maestrul Florin Marinescu, la 15-16 aprilie 2011.
Taxa de participare - 50 lei.

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
adi
#19 -

nou dojo aikido

La intai mai se deschide un nou dojo de aikido yoshinkan la Complexul Olimpic "Lia Manoliu" din Bucuresti.

Sala de antrenamente are dotari excelente si putem beneficia si aparatele si sala de fitness. Antrenamentele au loc martea, joia si sambata, programul fiind complementar celui de la sala din Matei Basarab unde cursurile sunt lunea. miercurea si vinerea. Gasiti detalii pe http://www.fray.ro - pagina web a Federatiei Romane de Aikido Yoshinkan.

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
yoshinkan
#20 -

autoaparare urbana

La 27 si 28 mai 2011 va invitam la cursul de arte martiale de autoaparare urbana “KALIDO” condus de maestrul Florin Marinescu (fost militar profesionist, tehnician si antrenor al trupelor speciale de elita, expert in arme albe si de foc, cu experienta activa in domeniu de peste 30 ani).

Seminarul va avea loc in sala Matei Basarab.

Program:
Vineri (27 mai): 19:30 – 22:30
Sambata (28 mai): 12:30 – 14:30

Detalii pe www.fray.ro

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
Black Samurai
#21 -

cursuri de arte martiale in Bucuresti

Au inceput INSCRIERILE pentru antrenamentele de KARATE din cadrul Clubului Sportiv Black Samurai Bucuresti.

La aceste cursuri de karate se pot inscrie doritori indiferent de varsta.

Va asteptam.

http://www.blacksamurai.webs.com

csbs.bucuresti@yahoo.com

0723.031.536

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
adi
#22 -

Cursuri AIKIDO pentru copii

La Complexul Olimpic "Lia Manoliu" s-a deschis recent o noua sala de antrenamente, unde se organizeaza cursuri de arte martiale japoneze traditionale - Aikido scoala Yoshinkan. Antrenamentele incep cu o incalzire ce rivalizeaza cu fitness-ul profesional. Numarul redus de cursanti permite o abordare individualizata a fiecaruia si o evolutie rapida a procesului de asimilare a tehnicilor. Clubul are o tenta elitista, fiind frecventat de lucratori din multinationale, diplomati, profesori, medici precum si de studenti.
Din 2 noiembrie 2011 incep si cursurile pentru copii.
Detalii pe pagina web a Federatiei Romane de Aikido Yoshinkan sau la tel 0722-588010.
Va asteptam cu placere la sala!! Cost lunar: 100 lei.

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
csbs
#23 -

Echipa Black Samurai va asteapta la cursurile de karate !

Echipa Black Samurai va asteapta la cursurile de karate !

www.blacksamurai.webs.com

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
Gabi
#24 -

Ju Jitsu Club

www.jujitsuclub.ro

Se fac cursuri de ju jitsu pentru incepatori.

Tehnicile ju jitsu sunt astazi folosite de majoritatea armatelor si politiilor in lume. Ca arta, are scopul de dezvoltare personala, fizica, mentala si spirituala.

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
Catalin
#25 -

Instructorul perfect - Razvan Ghita - Kick Boxing , Muai Thay , Street Fight , Autoaparare

Cine vrea sa invete orice stil de sport de contact sa nu ezite sa il contacteze pe Instructorul Ghita Razvan. Pana sa il cunosc am luat lectii de Kick Boxing de la 3 instructori de la 3 sali diferite , de la care nu am invatat si ramas cu numic. Cand am ajuns si am facut prima lectie cu Razvan Ghita am vrut sa renunt pentru ca ce imi cerea mi se parea ciudat , dar dupa 4 luni mi-a insuflat atata incredere incat m-am inscris la prima gala pentru amatori ; Judgement Day din 5 noiembrie ;. Acet comentariu este un mod de ai multumi.

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
adi
#26 -

sali aikido - adulti si copii

Cursuri Aikido Yoshinkan pentru copii gasiti la Complexul Olimpic LIA MANOLIU, lunea si miercurea si costa 100 lei lunar, pentru adulti la Colegiul MATEI BASARAB (langa politia Udriste), luni, miercuri si vineri si la LIA MANOLIU martea, joia si sambata si costa 120 lei lunar.

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
neneaGOIU
#27 -

de ce practic yoshinkan

Este o ramura a artelor martiale traditionale japoneze Aikido si implica un efort sustinut. Dupa cele doua ore de antrenament, se instaleaza o stare de bine despre care multi nu stiu de unde provine. Iata secretul: efortul depus declanseaza secretia de ENDORFINA, un produs miraculos antistres.

Moleculele de endorfina, descoperite înca din 1970, au o proprietate uimitoare, asemanatoare medicamentelor împotriva durerii, cum ar fi morfina. Ele aduc starea de liniste si confort interior. Cheia magica este sportul. Potrivit cercetarilor efectuate, cantitatea de endorfine poate fi crescuta de cinci ori daca se practica minimum 45 de minute de sport de anduranta.
Alte surse de endorfine - chiar daca nu asa de eficiente ca sportul, sunt râsul, ciocolata si actul sexual.
Având rol antistres, endorfinele favorizeaza recuperarea fizica si psihica, precum si somnul odihnitor. Fiind comparabile cu opiaceele, ele calmeaza durerile si migrenele.

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
Yoshinkan
#28 -

extindem cursurile de aikido

Din luna aprilie 2013 vom avea 3 grupe noi de Aikido. Antrenamentele se țin dimineața la Dojo „Lia Manoliu”, după următorul program:

Copii 1: 09:30 - 11:30, Lu/Mi/Vi
Copii 2: 09:30 - 11:30, Ma/Jo
Adulți : 07:30 - 09:30, Ma/Jo
10:30 - 12:00, Sa
www.yoshinkan-aikido.ro

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
Clubul TinArt
#29 -

Cursuri Karate pentru copii

Chiar in Piata Victoriei, Clubul TinArt ofera posibilitatea inscrierii celor mici la cursuri de karate, sustinute de profesorul Oliwer Dobre, multiplu campion national, european si mondial. Cei mici pot incepe cursurile de 4 anisori! Va asteptam cu drag! Mai multe detalii pe www.tinart.ro
sau pe Facebook/TinArt.

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
Taekwondo ITF
#30 -

Sala Taekwondo ITF Bucuresti

Arta martiala de origine coreeana ce poate fi practicata de oricine indiferent de varsta.
VREI SA AI:
- Puterea sa te aperi singur?
- Încredere în tine?
- Posibilitatea de a face performanta?
- Un spirit puternic si un corp frumos?
- Prieteni noi si o schimbare în viata ta?
Daca esti hotarat(a), vino sa înveti o Arta Martiala complexa !
[ Tehnica, Lupta, Spargeri, Sarituri ]
Înscrieri si antrenamente dupa urmatorul program:
Marti si Joi orele 19:00, Complex Sportiv National „Lia Manoliu”,
Sala Nr. 2 (langa bazinul descoperit de inot)
Tel: 0741431138
web: www.taekwondo-vs.ro

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
Farcas Gelu Danut
#31 -

Arte martiale pentru copii
Andrei, fiul meu (6 ani ) face arte martiale in Militari la www.wutaokungfu.ro, sunt extrem de multumit, stiu ca au mai multe locatii in Bucuresti. Inainte a facut (in timpul gradinitei) aici: https://ro-ro.facebook.com/KarateLaGradinita
Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
Scoala de Jiu Jitsu
#32 -

O scoala noua de jiu jitsu in zona Aviatiei

http://scoaladejiujitsu.ro/

Școala își va deschide porțile în Primăvara lui 2016, iar alături de antrenori dedicați, dorește să ofere instruire în Jiu Jitsu (Brazilian) de nivel înalt într-un mediu curat și primitor pentru cei mici și întreaga familie.
Programul claselor și curicula sunt concepute după metode de antrenament învățate în Statele Unite la cele mai bune Academii din lume și demonstrate în competiții internaționale.
Clasele sunt adresate tuturor, atât copiilor cât și adulților, începatori sau experimentați, indiferent de obiective.

Salteaua noastră este așezată peste un podium conceput special pentru a atenua căderile și un antrenament în deplină siguranță.

Vă așteptăm să vă alăturați nouă pentru a învăța această artă ce câștigă tot mai multă popularitate - Jiu Jitsu.

Contactaţi-ne la 07 JIU JITSU (0754854878) sau pe e-mail la contact (at) scoaladejiujitsu.ro pentru a beneficia de o lecţie de iniţiere gratuită.

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
andrei
#33 -

nou dojo arte martiale - aikido

Academia Aiki Seishin Ryu - nou dojo de arte martiale
http://www.aikiseishin.ro
Sala de antrenamente:Str. Matei Basarab, Nr.30-32,
Sector 3, București
E-Mail: contact@aikiseishin.ro
Telefon:0722-588010 sau 0769-295707
Are un program special pentru copii de invatare a artelor martiale prin jocuri(are si o grupa in care primeste copii 4 ani pana la 6 ani,alta de la 7 la 11 ani si o grupa de juniori).
Adultii au mai mutlte optiuni, toate detaliate pe pagina web.
Ce este bine - grupele nu sunt mai mari de 15 persoane iar grupele acopera intervale de timp ale zilei care satisfac marea majoritate a cerintelor.

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
Alexandru Simionescu
#34 -

cursuri de karate Japonez cu Sensei Japonez Bucuresti

cine este interesat de abordarea japoneza a karate-ului, alta decat cea occidentala, poate citi aici amanunte despre cursuri de karate Bucuresti: copii, tineri si adulti

http://www.reikido.ro/cursuri-de-karate-bucuresti/

cei interesati pot sa ma contacteze pe email: simionescualexandru@ymail.com

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
andrei
#35 -

Aikiseishin si langa metro Eroii Revolutiei

Academia Aikiseishin Ryu are inca in dojo intr-o sala de langa statia de metro Eroii Revolutiei (pe str. Solca nr. 3A). Totul, de la vestiare, toalete, sala si tatami a fost renovat la nivel inalt. Curatenia e cu atat mai bine intretinuta cu cat lumina, apa deodorantul de camera sunt controlate automat de senzori de miscare si se declanseaza numai atunci cand trebuie. Sala este la dispozitia clubului 24 ore din 24 asa ca acum aici se face nu numai aikido ci si judo, karate, BJJ si altele (de ex. cursul autoaparare la feminin mi s-a parut foarte tare). Grupele de cursanti sunt de la copii de 5 ani la seniori si se mentine practica de la cealalta sala a Academiei de a avea un numar mic de cursanti pentru tratarea cat mai personalizata a nevoilor fiecaruia de invatare.
Iata cam ce fac piticii de 5-6 ani: https://youtu.be/dmpavVG7E0k

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
Maria
#36 -

Comentariu nou

Un seminar fantastic la Aikiseishin Ryu - Autoaparare la feminin. Am iesit cu greu din casa pe frigul care s-a lasat azi, dar nu am regretat. Bun, foarte bun si gratis (primul). Merita sa continui ce am inceput. Recomand atat pentru incalzirea ce parea sa fie un curs in sine (de fitness) cat si cursul de autoaparare.

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
Marin
#37 -

Tot gratuit

http://www.aikiseishin.ro/events/seminar-autoaparare-urbana-2/
Cred ca si acesta e organizat tot de ei.
Seminar GRATUIT: Autoapărare urbană
April 15 @ 10:30 am - 12:30 pm
Acces eveniment: GRATUIT
În acest seminar te vei familiariza cu fundamentele autoapărării (principii și reguli de bază în securitatea personală) și vei învăța, firește, și tehnici EFICIENTE de autoapărare! În cadrul seminarului vor fi abordate următoarele teme:

– Evaluarea rapidă a amenințărilor
– Fundamentele luptei corp la corp
– Managementul distanței
– Protecție împotriva loviturilor
– Evadări din poziții inferioare/nefavorabile
– Utilizarea loviturilor (CE tipuri de lovituri folosim și CÂND)
– Apărare împotriva blocării gâtului de la spate
– Tehnici articulare pe braț
– Întrebări finale (atacuri și situații concrete / cereri suplimentare)

Este o ocazie bună de a participa la un curs inedit de weekend, singur sau împreună cu alți prieteni, de a te simți bine și în același timp de a învăța abilități de autoapărare eficiente. Seminarul reprezintă totodată și o prezentare a cursului ASR Jujutsu, în care cei ce doresc mai mult, se vor putea înscrie pentru a învăța și aprofunda o paletă mult mai largă de tehnici de autoapărare, pe o perioadă mai lungă de timp, cu antrenamente regulate de până la de trei ori pe săptămână.
În cadrul seminarului sunt disponibile cel mult 30 de locuri – așa că înscrie-te din timp! Accesul este GRATUIT, în limita locurilor disponibile (și numai în baza confirmării primite pe email).

Pentru a te înscrie, te rugăm să completezi formularul online de mai jos. Important: selectează seminarul din data la care vrei să participi!

De asemenea, îți recomandăm să ajungi la sală cu cel puțin 15 minute înainte de începere, pentru a te putea schimba în timp util. Pentru seminar îți trebuie o ținută sport, lejeră, o sticlă cu apă (plată) și papuci (pentru a merge din vestiar până în sală).

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
andrei
#38 -

cred ca era pentru copii
nu am gasit cursul de care vorbeai, cred ca era vorba de unul pentru copii. Am fost azi cu cel mic acolo si chiar a fost grozav! Academia asta Akiseishin nu este de prea mult timp pe piata, dar pe cei doi sensei de acolo, Radu si Mihai ii stiu de mult. Cred ca acum vreo 15 ani erau la sala lui George.
Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
Alex
#39 -

de un an merg acolo

Eu merg de un an la sala din Solca 3A și pot zice că, după ce a fost renovată arată excelent. Eram gata să renunț la ei după ce au plecat din zona Unirii, dar uite că și acum merg la cursuri. Noroc că pot veni cu metroul (vreo 5 minute de la Unirii) iar de la Eroii Revoluției se mai fac vreo două minute până la dojo. Oricum, copiii vin după-amiaza, nu se amestecă printre cei mari, care vin mult mai târziu.

Unde se fac cursuri de arte martiale in Bucuresti?
andrei
#40 -

arte martiale solca 3A

Ai dreptate, am mers si eu la Academia de Arte Martiale din str. Solca nr. 3A si este clar o prezenta remarcabila, atat prin calitatea salii cat si prin echipa de sensei.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera