Unde jucam fusbal

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Fusbal (sau Foosball), chiar daca i se mai spune fotbal de masa, nu este in nici un caz un joc "de masa" in felul in care Monopoly este un "joc de masa". Este un joc de masa in sensul in care ping-pongul foloseste masa. Adica daca joci prea mult risti ca a doua zi sa te trezesti cu febra musculara.

Asa cum spune si numele, este un joc de fotbal in miniatura, dar asta nu inseamna ca nu se poate lasa cu scandal intre jucatori sau galerii, mai ales pentru ca majoritatea meselor de fusbal se afla in baruri sau cluburi.

Inainte de a va provoca prietenii la cateva partide de fusbal trebuie sa stiti ca acest joc nu este unul de noroc, ci presupune dibacie, rabdare si concentrare, iar daca va lipsesc aceste trei calitati puteti sa va ganditi la alte jocuri de pub, cum ar fi de exemplu skandenbergul. 

Daca sunteti totusi pasionati (nu e greu, pasiunea te poate lovi dupa ce iti faci mana in 2-3 etape), iata cateva cluburi din Bucuresti in care puteti juca fusbal (unde e obicei o fisa inseamna 11 jocuri):

in LaserMaxx - 2 lei fisa, asta daca va plictisiti sa fiti impuscat cu lasere;

in Expirat - am jucat noi cu 1,5 lei, pe fundal sonor de folk, pentru ca era seara folk. Cateva partide de fusbal animat ne-au facut sa ne gandim la niste hooligans pasnici, care sa-si idolatrizeze starurile fotbalistice pe ritmuri pasnice de chitara, nu pe zgomot de pumni si de bate lovind in teasta.

Daca vreti sa schimbati soundtrack-ul si locatia, dar sa ramaneti in zona alternativa, puteti juca fusbal intr-un mediu sonor ok si in Suburbia - 1,5 lei.

Iar daca vreti alte locuri si preferati alte muzici, puteti oricand sa schimbati locatia: in After Dark, unde o fisa costa 2 lei, in Cafe Corner - 1 leu, in Propaganda - 2 lei, in Acolo - 1,5 lei sau in Barul de la Arhitectura - nu stim sigur daca aici se mai practica, dar cu ceva vreme in urma se juca serios aici, ba chiar veneau din cand in cand jucatori dotati cu manusi speciale pentru manete, organizati pe echipe si stapani pe tehnici speciale precum cele de mai jos: 

 

Daca nu sunteti inca fani de fusbal, puteti deveni foarte usor. Nu trebuie decat sa incercati. Chiar daca nu sunteti pasionati de fotbal. Cel mai important e sa aveti indemanare cu manetele, spirit de echipa (daca jucati in 4) si chef sa castigati.

Nu inseamna ca veti deveni neaparat microbisti, fiindca fotbalul din teren nu prea are de-a face cu cel de pe masa (verde), dar sigur va veti alege cluburile de iesit in functie de cate mese de fusbal poseda. Daca mai aveti si alte sugestii pentru lista noastra, asteptam cu interes completari.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera