Unde-i cheful sau ce am face noi de zilele Bucurestiului?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Mai e cineva care nu stie ca zilele acestea serbam capitala? I-am urat La Multi Ani, i-am facut si felicitare, am iesit in strada sa intrebam populatia despre aniversare, am luat la cunostinta de manifestatiile puse la cale cu aceasta ocazie.

Asadar, unde facem cheful? :) Din multitudinea de evenimente culturale organizate zilele acestea, ne-am facut o agenda cu ce ni se pare mai interesant. Prin urmare, la capitolul teatru, ne-am propus sa vedem cum Regele Moare la Curtea Veche, sambata de la ora 17.00.

Ne-ar placea sa ascultam un concert de muzica veche dar se suprapune cu piesa. Asa ca, poate mergeti voi.:) Este tot sambata, la ora 18.00, cu trupa Pontice. De fapt concerte de muzica medievala sunt prin tot Centrul Vechi. Ne intereseaza si arta medievala sarbatorita la Curtea Veche si sambata intre 17.00 - 20.00 si duminica intre 11.00 - 20.00.

Daca stam bine sa ne gandim duminica este cea mai inteleapta alegere, dat fiind ca in ziua de dinainte mai avem pe lista si Pace prin Sport si piesa de teatru si concertul Tiamat. Full day.

Vineri in fata la Picasso este Tabara de Pictura si nu uitati ca Sambata la 19.00 se redeschide Caru' cu Bere. Pe 23 septembrie (tot sambata...) la 18.30 puteti vedea filmul "Bucurestiul Interbelic" proiectat la terasa Ai Vecchi Amici.

In Monaco Lounge sunt programate sambata doua super-concerte: A.G. Weinberger si Suie Paparude, dupa 22.00. Suie Paparude mai canta si la inaugurarea unui nou club "NJOY Gothic" Vineri, pe 22 la ora 22.00.

Pentru cei care vor sa incerce si alte genuri muzicale, macar pentru distractie, puteti incerca Hora pe trotuar. :) Este vorba de un maraton folcloric cu taraful restaurantului Hanul Hangitei. Din pacate tot sambata. Se pare ca duminica vom fi lati de oboseala. Ar fi rost de o ciorba de potroace la un restaurant cu specific romanesc, asa ca dupa o noapte de pomina. Poate tot hanul mai sus amintit.

Fireste ca selectia am facut-o si dupa ce ne suna noua mai bine sau mai familiar, insa sa nu cadem victime prejudecatilor. :) Daca tot se intampla toate in miezul orasului istoric, ar fi pacat sa nu trecem prin fiecare loc sa luam pulsul sa vedem cum se distreaza lumea si cum sarbatoreste fiecare cei 547 de ani de viata ai capitalei. Ne intalnim acolo.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera