Unde gasim curatatorii si spalatorii chimice si ecologice in Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Raspunsul este "peste tot". Si cum incepe curatenia de primavara, iar hainele de iarna sunt puse la naftalina, e momentul sa centralizam cateva informatii despre curatatorii, spalatorii si calcatorii.

Spalatorii "cu autoservire" / laundromats


N-am gasit decat una, Le pingouin bleu, pe bd. Lacul Tei 119-121, vizavi de camine. 10lei/incarcatura de 8 kg, 8 lei/uscare, reduceri pentru studenti.

Daca mai stiti vreun laundromat, spuneti-ne, desi banuim ca moda autoservirii la spalat e inca departe in Romania.


Curatatorii chimice si ecologice


Nufarul

Firma clasica de spalat si curatat, cu o veche istorie in Romania (50 de ani), sta cel mai bine la capitolul acoperire - numai in sectorul 1 sunt vreo 9 centre, iar in tot Bucurestiul sunt vreo 30 de centre.

La Nufarul se curata inclusiv perne, "lenjeria populatiei" (in opozitie cu lenjeria intreprinderilor :-), mochete si covoare. Se pot face si comenzi la domiciliu, inclusiv pentru calcat.


Eco Clean

Si ei stau bine cu imprastierea centrelor prin oras (vezi aici unde sunt plasate cele 14 centre, inclusiv in City Mall). Curata inclusiv perdele (2,8 lei/mp) si haine de piele (40 de lei) sau de blana (100 de lei).

Au si servicii de curatenie acasa (inclusiv deratizare si dezinsectie sau dezinfectie) si servicii de alpinism utilitar, pentru spalat geamuri, acoperisuri sau fatade de cladiri.


Eco Fresh

Curata covoare, haine din piele si fac si reparatii de croitorie la preturi destul de mici. Ti le iau de acasa (tarif de colectare 19 lei/kg), le curata si ti le aduc inapoi.


Bravo Clean

Curata de la costumul de schi (20 lei) la rochia de mireasa (45 lei), saci de dormit, haine de blana sintetica (20 lei), jucarii de plus (5 lei) si huse de masina (12 lei).


Compania Galbena

Se pozitioneaza foarte... verde, dar si ca luxury dry cleaner.

Pe site-ul lor citim despre sistemele de curatare anti-acariana, 100% fara bacterii si foarte ecologice. Ridica si livreaza hainele la domiciliu si au si 3 centre, daca vrei sa te deplasezi totusi.


Alte curatatorii ecologice
- toate (cu exceptia Total Wash) au servicii de comanda online, cu colectare si livrare acasa

Crisbi Clean, 7 centre.

Extra Clean, 5 centre. Au si servicii de vopsitorie piele si croitorie.

Total Wash, 4 centre, plasate in diverse centre comerciale: Berceni, Obor, si la Armata Poporului.

Blue Clean, 4 centre.

Nova Clean, 3 centre.

Diverse centre de curatat/spalat/calcat se gasesc si in malluri.7 comentarii

Unde gasim curatatorii si spalatorii chimice si ecologice in Bucuresti
Ioana
#1 -

Inca o spalatorie foarte buna si noua

http://spalatoria-perla.ro/ . Au servicii de preluare si livrare la domiciliu si preturi foarte bune. Mai ales ca sunt noi si au tot felul de oferte.

Unde gasim curatatorii si spalatorii chimice si ecologice in Bucuresti
Stefan
#2 -

Excrocii de la Eco Clean "Curatatorie" cu defecte garantate!

Nu mai folositi serviciile curatatoriei Eco Clean, multa lume are probleme!Nesimtiti, iresponsabili si excroci!

Unde gasim curatatorii si spalatorii chimice si ecologice in Bucuresti
Anouk _0501
#3 -

Nu va curățați nimic la nufărul

Astăzi am ridicat songura mea comanda la Nufărul. Eu curat în Afi, la curățătoria Aqua, nu am avut niciodată probleme.

Acum am zis să nu merg cu pilota în Mall și sa o las la nufărul, care e mai aproape de mine. Pilota era de lână și când am luat-o, stupoare!!! Se micsorase cu un sfert. Pe ea era etichetă cu compoziția și scria ca nu trebuie băgată la mașină, ci doar curățată uscat.

Doamna de acolo chiar a zis că ne dă ea banii și sa nu anunț un manger, după ce ma mintise cu nerușinare, spunând că a constat că ieșeau fire din ea și a scos-o din mașină de spălat și a invelit-o într -o perdea ca să o protejeze. Apoi a întrebat de cat timp o avem.întrebarea era suspectă, dar am ignorat acest aspect. Apoi am constatat ca pantalonii nu erau călcați la dungă și am lăsat sa ii facă. Când ne-am intors, i-a spus soțului (eu nu m-am mai dus), că dacă doamna are vreo problema cu pilota, ne dă ea banii pe ea, să nu vorbim cu nici un șef.

Execrabil Nufărul! Preturile sunt apropiate cu cele ale altor curățătorii, nu va zgarciti, duceți-vă în alta parte.

Nu curățați nimic la Nufărul!!!! EVER!

Unde gasim curatatorii si spalatorii chimice si ecologice in Bucuresti
Tina
#4 -

Preferata mea
Eu am descoperit si m-am indragostit de curatatoria la umeras. Imi iau hainele de acasa, mi le aduc inapoi in timp record...e mai usor decat sa faci comanda la pizza :)) www.laumeras.ro este siteul lor. Hope this helps :)
Unde gasim curatatorii si spalatorii chimice si ecologice in Bucuresti
Carmen
#5 -

Lavanderia

La ultimele doua comenzi , ridicare si livrare la domiciliu mi-au disparut cate un articol foarte scump. Pentru ca la ridicare nu se face proces verbal, ci doar eu imi cream o lista empirica cu toate produsele, cei de la sediu au negat de fiecare data faptul ca au 'furat'. Mai mult, am cerut contactul patronului in scopul de a face o notificare si mi s-a refuzat. Nesimtirea si hotia celor de la Lavanderia m-a uimit si mi-a creat o repulsie iremediabila fata de josnicia serviciilor romanesti. Mi-e jena de aceste doamne nesimtite care deservesc un sericiu de cea mai slaba calitate la preturi de occident.

Unde gasim curatatorii si spalatorii chimice si ecologice in Bucuresti
Elena
#6 -

Total Wash - Nu categoric

Am sunat la Total Wash sa vad daca imi pot spala perderele. Mi-au zis ca le pot ridica ei de acasa imediat. Nu am niste perdele pretentioase, dar sunt foarte lungi. Nu le-am masurat eu, mi-au transmis dansii ca am 140mp (se calculeaza la mp), adica un total de 560 ron. Am zis ok, le spal la 1 an, poate chiar 2, asta e. Astazi au zis ca le aduc spalate. Au venit, insa sunt la fel de murdare. Le-am bagat in cada si am pus apa sa vad daca mi se pare mie sau ele chiar sunt murdare. Imi pare rau ca nu pot sa pun o poza aici sa va arat cat de neagra este apa. Sunt total dezamagita. Am sunat la nr 0733.933.530 (nr lor de contact) si d-na de la capatul firului mi-a zis ca nu are ce sa imi faca si ca ii pare rau.

Eu am gresit, nu gresiti si voi!

Unde gasim curatatorii si spalatorii chimice si ecologice in Bucuresti
Andreea
#7 -

Perla Eco Clin - Unirii(Budapesta)

Pentru curatenie in casa apelez destul de des la firma Perla Eco Clin, sunt undeva pe la Budapesta(zona Unirii), pana acum am fost foarte multumita, preturi decente raportate la calitate. Detalii puteti gasi pe site-ul lor www.perlaecoclin.ro

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera