Tuborg Green Fest ziua I: lasere, mici si Chicane

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Festival de bere cu iz de festival muzical adevarat. Multimea ce s-a adunat aseara in Parcul Izvor era de toate felurile, de la pusti ce se invarteau amuzati, la familisti ingrijorati sa nu se piarda de copii, rockeri cu ochii inegriti si bocanci in picioare si pana la specimene de pitzi si coca, alaturi de urbani.

Dar, ca la festival, fiecare a facut ce-i placea si au trait intr-o comuniune legata prin praf. Unii la bancutele cu bere si mancare, altii pe la zona de jocuri, cu poiuri, mini-perete de escalada, sesiuni de drumming, salon de tatuaje si magazine, iar fanii sau cei mai curiosi, adunati cuminti si foarte animati in fata scenei. Publicul de aseara a fost unul foarte ok, care a rasplatit artistii cu aplauze si urale si care a cerut si bis, nu semana deloc cu un public de festival gratuit indiferent la prestatia artistilor si preocupat de bere.

The Crystal Method a avut un DJ Set reusit, poate si pentru ca animau multimea mereu, indemanandu-i pe oameni sa danseze si sa se simta bine. Iar pentru multumirea patriotilor, au avut si un steag al Romaniei pe care l-au fluturat pe scena. Au marjat pe crowd pleasing si le-a iesit, plus ca muzica a mers foarte bine timp de mai bine de o ora.

tuborg tuborg
Foto: Alex Chelba

Goob Vibrations, Stardust- Daft Punk si Blur- Song 2 sunt cateva cantece ce s-au strecurat in setlistul ce a castigat si simpatia celor care nu auzisera de ei pana aseara si tot declarau incantati ca baietii astia chiar sunt misto.La zece fara un sfert, scena s-a umplut de instrumentisti. Chicane (Nicholas Bracegirdle) a stat intr-un colt, lasand ca lumina reflectoarelor sa pice pe solista Natasha Brocklebanks, pe care am mai vazut-o si anul trecut la Polivalenta.

tuborg tuborg
tuborg tuborg
Foto: Alex Chelba

Oamenii din fata scenei erau fericiti, ca au parte de Chicane, ca e gratis, ca e in aer liber... nu mai conta de ce anume, dar atmosfera era una faina. Se tipa cand Natasha multumea in limba romana, se sarea mai sus de fiecare data cand cerea atentie si s-a cerut bis si s-a aplaudat.

Chicane a fost headliner-ul serii si a adunat cei mai multi oameni, care s-au ingramadit si au rezistat in praf pentru a-i auzi hiturile. Din pacate sunetul nu a fost grozav, se auzea foarte incet si de multe ori vocea Natashei se pierdea in noapte. Ei au facut show, dar sunetul nu a fost de partea lor si cred ca Crystal Method au fost nitel peste zeul din Ibiza.Setlist partial

Purdy
Bruised Water
Poppiholla
Spirit
Hats
Autumn Tactics
Halcyon
Saltwater
Don't give up
Offshore
Stoned in love

Seara a continuat la cortul Silent Disco, unde Gojira s-a ocupat de intretinerea atmosferei.Tuborg Green Fest mai are doua zile de dezmat, astazi cu Guano Apes si maine cu Stefan Banica, drept capete de afis.1 comentariu

Tuborg Green Fest ziua I: lasere, mici si Chicane
Gelu Menomorut
#1 -

Comentariu nou

ai uitat de melodia cantata in premiera mondiala (dupa cum a specificat Natasha) care se numeste "Hiding all the stars" :D foarte tari Chicane. ar fi frumos sa-i vedem poate intr-un cadru ceva mai organizat si cu mai putin (sau deloc) praf :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera