Tu ce-ai facut in week-end?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Metropotamii n-au ramas in case nici in acest week-end insorit, dar mai racoros, ci au colindat Bucurestiul pe la targuri, concerte sau pub-uri in cautare de mici distractii. Aveti un rezumat cu activitatile fiecaruia:  

Iulia si-a petrecut sambata printre accesorii handmade si hainute vintage, bifand trei targuri de Florii intr-o singura zi, care i-au imbogatit caseta cu pandantive, cercei si inele. Sambata s-a incheiat cu o iesire la Pizza Hut, destul de delicioasa, dar cam pretentioasa.

Ziua de Florii a fost una de relaxare cu prietenii, departe de Bucuresti, intr-o curte din Lehliu cu iarba si lalele.

Targuri de Florii si de PasteCristina P a iesit la iarba verde. Sambata in Gradina Botanica la foto safari, unde a gasit cu destula greutate ceva frumos de fotografiat. Duminica a iesit cu bicicleta in Herastrau, la ora ideala ca sa-l gaseasca gol (pe la 11 dimineata, cand bucuresteanul plimbaret e inca lenes in pijama). La intrarea dinspre Televiziune a dat de o serbare campeneasca cu gratar si mult fum, marca PD-L.

salcie

Ceea ce i s-a parut cam ipocrit, trecand peste tertipul populist al micilor (in post?! pacatosilor), a fost muntele de crengi de salcie (sfintita? Ne indoim.) care se imparteau trecatorilor. Una calda, una rece - doar o saptamana mai devreme acolo se faceau demonstratii de salvat orasul si copacii, iar acum vine politicianul roman cu bratul plin de plete plangatoare de salcie, ca deh, e traditie crestina (citeste aici despre simbolismul salciei de Florii).

moto

Am dat nas in nas si cu marsul motociclistilor fairplay, din cadrul "campaniei de responsabilizare pentru siguranta motociclistilor in trafic" - din pacate reactia pietonului a fost ingusta la minte si prompta: stateam deja de vreo 5 minute la semafor, asteptand sa treaca coloana foarte lunga de oameni pe motoare (au fost cateva sute 1400, parca intr-adevar nu se mai terminau), iar langa noi diversi cetateni de varsta a treia incepusera deja sa strige la politaiul de serviciu sa-i opreasca domne, sa trecem si noi, ca e verde, ce ma tii pe mine din drum pentru astia?


Ioana a fost vineri seara la concertul Sarmalele Reci din Suburbia. Dotati cu un bassist nou si groovy, cei cinci au cantat pana pe la 1 si jumatate, in doua reprize. Au fost si piese mai noi, si piese mai vechi, pe care nu le mai auzisem demult in concerte, iar publicul, desi nu foarte numeros, a fost in forma. Sarmalele Reci n-au legiuni de fani, asta e clar. Dar cei care ii asculta, sunt destul de fideli, si asta s-a vazut din plin la concert.

Restul weekend-ului si l-a petrecut in metropola ei preferata, sweet home Cernavoda.


Anca a avut un week-end incarcat. Vineri seara, Anca si-a scos conversii la un party drum'n bass, iar duminica seara a scos-o pe bunica la teatrul de revista. Bunica s-a bucurat mult de invitatie si i-a promis Ancai o rasplata pe masura: pe langa traditionala mancare de stevie, Anca o sa primeasca si un cozonac rotofei de Paste. Pudica din fire, bunica s-a jenat de unele glume din sketch-urile actorilor. A rosit usor la replica memorabila "sexul moale face sexul tare" si "poti sa ii dai cu unt si frisca/ce e mort nu se mai misca". I-a trecut supararea in momentul in care un tanar imbracat la costum a impartit narcise doamnelor din sala in timp ce canta slagarul "Tu esti speranta mea". Bunica a aplaudat intens la dansul balerinilor cu bananieri pe cap si i-a dublat Ancai portia de cozonac cand a vazut pe scena faimosul cuplet Stela si Arsinel.

Tu ce-ai facut in weekend?
5 comentarii vrei sa comentezi?

Tu ce-ai facut in week-end?
IoanaS
#1 -

Comentariu nou

vineri ioana se bucura de ultima zi de paris... dar ii pare rau ca n-a ajuns la concertul sarmalist. putini fani inseamna ca pot sa ajung mai in fata!

Tu ce-ai facut in week-end?
Run 3
#2 -

Bucuresti & Lehliu
Ziua de Florii a fost una de relaxare cu prietenii, departe de Bucuresti, intr-o curte din Lehliu cu iarba si lalele. run 3
Tu ce-ai facut in week-end?
saritax
#3 -

Comentariu nou

more links info:
<a href="https://mx3.ch/juancax">https://mx3.ch/juancax</a>
<a href="https://patronite.pl/juancax">https://patronite.pl/juancax</a>
<a href="https://forum.irlandando.it/threads/22158-Un-calido-despertar">https://forum.irlandando.it/threads/22158-Un-calido-despertar</a>
<a href="https://www.lifo.gr/users/view/83767">https://www.lifo.gr/users/view/83767</a>
<a href="https://www.extra-life.org/index.cfm?fuseaction=donorDrive.participant&amp;participantID=314385">https://www.extra-life.org/index.cfm?fuseaction=donorDrive.participant&amp;participantID=314385</a>
<a href="http://energy.korea.com/archives/72131">http://energy.korea.com/archives/72131</a>
<a href="http://energy.korea.com/archives/72133">http://energy.korea.com/archives/72133</a>
<a href="http://energy.korea.com/archives/72135">http://energy.korea.com/archives/72135</a>
<a href="http://energy.korea.com/archives/72137">http://energy.korea.com/archives/72137</a>
<a href="http://energy.korea.com/archives/72139">http://energy.korea.com/archives/72139</a>
<a href="http://energy.korea.com/archives/72141">http://energy.korea.com/archives/72141</a>
<a href="http://energy.korea.com/archives/72143">http://energy.korea.com/archives/72143</a>
<a href="https://proxy2.de/forum/jimbox-u10296.html">https://proxy2.de/forum/jimbox-u10296.html</a>
<a href="https://djpod.com/relatosx">https://djpod.com/relatosx</a>
<a href="http://educatorcommunity.hmhco.com/profile/jimbox">http://educatorcommunity.hmhco.com/profile/jimbox</a>
<a href="https://www.kolor.com/forum/viewtopic.php?t=30866">https://www.kolor.com/forum/viewtopic.php?t=30866</a>
<a href="https://www.ecofys.com/en/blog/cities-the-focal-point-of-climate-action/">https://www.ecofys.com/en/blog/cities-the-focal-point-of-climate-action/</a>

Tu ce-ai facut in week-end?
game
#5 -

play
the game thanks

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera