Transmisiuni in direct Stuttgart - Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Transmissionen / Transmisiuni III reprezinta un proiect expozitional comun al Academiei de Arta din Stuttgart si al Universitatii de Arta din Bucuresti, care isi propune, pe langa un inevitabil si benefic schimb de experienta, comunicarea si transmiterea de "informatii artistice si estetice", promovarea celor doua institutii de invatamant si prin ele, a tarilor respective.  Expozitiile, care au loc atat in orasele respective, cat si "pe alte meleaguri", cum ar fi Budapesta sau Varsovia, reunesc lucrari de arta ale studentilor.Ei bine, expozitia de la Bucuresti, de la Galeria Una, insumeaza lucrarile a sase artisti: Jens Braun, Simone Eckert, Michael P. Hoffman, Raul Ciosici, Xian Wei Zhu si Ming Jeong Seo.Desi expozitia nu are un mesaj clar sau o unitate stilistica, cel putin la prima vedere metropotamica, gasind de la pictura, fotografie sau arta plastica, tocmai diferentele si contrastele ne-au atras si ne-au placut.
Realizate intr-o maniera tanara si dinamica (uan dintre lucrari chair vorbea despre copilarie si despre cum se indeparteaza ea), lucrarile din Transmisiuni merita sa-ti petreci un sfert de ora in galerie.


nota: aceasta este o poza cu o acadea care... chiar exista, Metropotam papand una delicioasa cu "un paianjen" in ea cand a fost la Viena.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera