Traficul si invataturile sommet-ului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
In 2007 nu se va circula mai bine in Bucuresti. Din contra. Vor apare elemente de blocaj pentru ca intensitatea de investitii in infrastructura va fi mult mai mare decat in 2006. Este o decizie pe care mi-am asumat-o, pe care o s-o spun tot timpul bucurestenilor. Dar in mai 2008 se va circula mult mai bine pe o infrastructura mult mai buna.

Primarul Videanu vorbind despre felul in care nu se vor rezolva problemele bucurestenilor nici la anul.

P.S. Francofonia a demonstrat un lucru important. Acolo unde nu s-a parcat aiurea s-a circulat corect, cu toata intensitatea traficului. E constatatea politiei. Noi avem nevoie de doua locuri de parcare pentru o singura masina. Omul vine la serviciu si isi leaga cu lantul locul de parcare din fata blocului, ca sa nu i-l ia nimeni. Si unul la serviciu, unde ne parcam unde vrem noi. In loc sa-si lase masina acasa, sa circule cu transportul in comun... Da, asta e solutia.

S-a omis, nu-i asa, faptul ca francofonia a dat liber unui bun procent de populatie posesoare de masina care si-a luat talpasita intr-o scurta vacanta. Masinile evaporate pe perioada sommet-ului zac acum la fel de "aiurea" prin parcari pentru ca:

Imi pare rau. Municipalitatea de 50 de ani n-a investit in aceasta zona a parcajelor. Acum ne gandim sa investim. Din pacate nu pot sa-i pun [unui sofer] la dispozitie acel loc ca sa parcheze. In nicio municipalitate din lume nu i se pune la dispozitie. Numarul de locuri de parcare e mai mic decat numarul masinilor.

Hai sa vorbim discutii.1 comentariu

Traficul si invataturile sommet-ului
aleece
#1 -

si nu numai atat
nu uita de articolul din ZF care zice ca portiunea intre fantana miorita si whtaever its name is (aia inchisa in prezent pentru 10 zile) va fi inchisa pentru 7 luni. :(

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera