Top 10 locuri in care beau actorii dupa spectacole

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Stiam ca va doreati de mult o lista cu locuri in care puteti socializa sau consuma un pahar cu actorii dupa spectacole in Bucuresti, asa ca ne tinem promisiunea si o publicam.

Si cum, coincidenta, startul unui nou an scolar e in acelasi timp cu inceputul unei noi stagiuni a teatrelor, am pus informatiile cap-la-cap, am stat de vorba cu mai multi actori si am facut un top al locurilor in care se duc sa bea dupa spectacole.

Incepem cu niste raspunsuri direct de la sursa, iar la final va prezentam topul rezultat in urna a ceea ce am discutat cu actorii. Nu uitati sa va luati bilete la teatru!

O parte din actorii care ne-au raspuns la intrebarea "Voi unde mergeti sa beti dupa spectacolele din Bucuresti?":

Andrei Runcanu si Aylin Cadir ne-au raspuns dintr-un foc (fara sa se vorbeasca inainte) - Godot!

Ilinca Manolache - Pai se merge la Green, la Godot, la Dianei, la Control.

Ana Ularu - Eu merg de o luna la Ket Szerecsen in Budapesta. In Bucuresti sunt Green-ul, Godot si Eden pentru mine.

Ionut Grama - Nu am un loc preferat unde ma duc sa beau dupa spectacole. Intotdeauna gasesc cu colegii un spatiu apropiat de teatru, de preferinta unul relaxant - deci depinde foarte mult de zona. Daca jucam la Act, mergem de regula la The Harbour; cand jucam la Nottara, ne duceam cu totii la La Mama; cand joc în cafe-teatru sau teatru-bar, nici nu mai trebuie sa ma deplasez, pentru ca am totul la indemana - ma refer la Godot Cafe-Teatru si la Green Hours.

Apoi, sunt terasele-gradina de vara, cum sunt Eden sau J'ai Bistrot, unde e alt tip de atmosfera. De regula evit pe cat posibil Centrul Vechi, singurele exceptii fiind D'eight (Str. Franceza cu Victoriei, aproape de Unteatru) si Godot.

Iulia Verdes - Lente, daca jucam in Green, ramanem in Green, daca jucam la Comedie, ramanem prin Centrul Vechi. In studentie, de exemplu, mergeam la un loc care se numea Casa Noastra (fostul Bikers), acolo era distractia. Se bea ieftin si bun.

Adi Bulboaca (fotograf de teatru si film): Stiu o groaza de actori care au terminat scoala, si cand vor sa bea o bere dupa vreun spectacol, se intorc tot acolo pe strada Matei Voievod. In Fostul Bikers, Papillon, Indie.

Carla Teaha - Eu nu prea practic bautul lung de dupa Ca sa-ti raspund totusi la intrebare, daca jucam in independent de obicei prelungim sederea in cafeneaua cu pricina, daca jucam in teatru de stat ramanem la o poveste la cea mai apropiata tarasa iar cand jucam in tara, daca nu plecam direct spre Bucuresti, in cel mai popular loc al zonei. In anii studentiei cel mai mult timp l-am petrecut la Casa Noastra si Papillon, cele 2 puburi de langa UNATC unde cred ca poti gasi aproape la orice ora actori.

Ioana Blaj - Godot, Interbelic, Atelierul Mecanic, Green-Hours.

Letitia Vladescu - Eu merg la Shift, la Eden si la Control...dar nu stiu daca e bine sa spui asta. Glumesc! Eu am perioade cand merg cam in aceleasi locuri. Fac mini pasiuni pentru cate un loc si apoi ma plictisesc. Dar cam astea sunt. Si la Green, la Ota mai merg ocazional.

 

Toma Danila - La Leo, Godot, Chez Moi, Ciresica.

Dragos Olaru - Cercul Militar imi vine acum in minte. Altfel, de obicei mergem acolo unde este mai aproape. Ar mai fi Bikers langa UNATC, Godot, Que Pasa si toate bodegile cu fata de masa pe ....masa :)

Alec Secareanu - Pentru mine cel putin lucrurile stau destul de simplu. Eu activez mai mult in zona independenta a teatrului asa ca cele mai multe spectacole le joc in baruri, ceea ce inseamna ca dupa ce joc, de cele mai multe ori prefer sa raman in locul in care am performat (Godot, Lejer, Lente etc.) Si asta se intampla din mai multe motive: atmosfera, faptul ca mai vorbesti cu publicul si primesti un feedback imediat, mai apar si colegi...

Sursa foto

Dupa ce am analizat mai multe raspunsuri, am alcatuit topul despre care va povesteam la inceput.

Top 10 locuri in care beau actorii dupa spectacole

1. Green Hours

2. Godot

3. Control

4. Casa Noastra (Fostul Bikers)

5. Papillon

6. Dianei 4

7. Gradina Eden

8. Atelier Mecanic

9. Shift

10. Ota

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera