The Real Underground Party - prima petrecere la metroul bucurestean

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Aseara, in statia de metrou Gara de Nord 2 s-a strans toata crema cool din urbe pentru The Real Underground Party - un underground party in adevaratul sens al cuvantului (adica si sub, si under). Dj-i, artisti, hipsteri, oameni cool si creativi, vedete (printre care si Andreea Esca :)) si multe alte personaje urbane si-au tocit calcaiele conversilor pe mixurile lui Gojira si The Model pe peronul statie de metrou.  

Petrecerea a fost una care a starnit mult entuziasm si interes din mai multe motive. Unul dintre ele a fost lansarea pe piata noastra a berii Grolsch, care isi propune sa devina "berea oficiala a artelor contemporane" si Proud Sponsor of the Experimentalists, iar cu un astfel de inceput in forta nu prea are cum sa dea gres.

Un alt motiv a fost plasarea party-ului intr-o statie de metrou, o fantezie pe care multi dintre noi au avut-o, si care se inscrie in aceeasi categorie cu party-urile in hypermarketuri sau mall-uri, dupa ora de inchidere - la care inca mai visam.

The Real Underground Party The Real Underground Party

In afara de mixurile pline de energie si foarte misto ale celor doi DJ (aflati pe locurile fruntase ale listei noastre de DJ autohtoni) si berea gratis, printre atractiile care ne-au facut sa ne petrecem noaptea in subteran au fost si vagoanele de metrou decorate cu lucrari ale unor artisti foto-video, printre care ii enumeram pe: Vali Chincisan, Kotki Visuals, Pisica Patrata, Dan Miron etc.

Statia de metrou arata ca o veritabila galerie de arta contemporana unde te puteai bucura de ilustratii, fotografii, proiectii, grafitti-uri si muzica, toate adunate in acelasi spatiu, sau te puteai retrage in vagonul cu bean bags facuti de care?cutare. In ciuda faptului ca erau destul de multi gardieni in statie, atmosfera era una foarte destinsa si iti lasa impresia ca iti poti indeplini aproape orice fantezie legata de mersul cu metroul, sa fumezi in vagoane, sa bei pe peron si sa faci cate poze vrei.

The Real Underground Party The Real Underground Party The Real Underground Party The Real Underground Party

Atmosfera a fost una foarte relaxata si placuta, iar ideea de a transforma pentru o seara statia de metrou in club, in care sa poti fuma, bea bere si socializa in vagoane dotate cu disco ball-uri, proiectii psihedelice si tot felul de instalatii interesante si trippy a fost una cum nu se poate mai reusita si care va face ca The Real Underground Party sa ramana destul de mult timp unul dintre cele mai inedite evenimente ale anului.

The Real Underground Party The Real Underground Party The Real Underground Party The Real Underground Party

Vezi mai multe poze pe 100eyes2 comentarii

The Real Underground Party - prima petrecere la metroul bucurestean
Amaranta
#1 -

:)

veni, vidi, party !!!

The Real Underground Party - prima petrecere la metroul bucurestean
Miruna
#2 -

:)

Foarte tare ideea. Unii chiar stiu cum sa se distreze! Imi pare rau ca am ratat petrecerea. Categoric asta e o petrecere altfel, la care plictiseala nu are loc. Am vazut ca cei de la Nescafe au o campanie anti-plictiseala. Adevarul e ca nimic nu e mai misto decat sa te distrezi altfel in fiecare zi. Asa nu te plictisesti niciodataļŠ.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera