The Mood The Amsterdams The Pixels - The Show in The Loft

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Asa cum au murit cateva cluburi din Bucuresti si s-au nascut altele chiar mai interesante, la fel si multe trupe de succes din muzica romaneasca s-au retras pentru a lasa loc unor tinere talente sa se ridice. Sambata seara, in noul club The Loft, au cantat The Mood, The Amsterdams si The Pixels. Printr-o coincidenta se pare ca articolul The e prezent atat in numele trupelor cat si al clubului.

t

Dar sa lasam deoparte gramatica. The Loft, probabil primul club care apeleaza strict la generatia alternative, e ceva nou, cu o constructie putin ciudata dar placuta. Conform sitului lor, concertul a intrat in seara Indee(d) Loft Nights si s-a potrivit destul de bine. Pretul biletului a fost mai mult decat acceptabil (8 lei), organizarea bine organizata, iar publicul a venit in numar foarte mare, probabil peste asteptari.

t

t

In jurul orei 21:00 au urcat pe scena cei patru baieti de la The Mood pe care i-am vazut si la aniversarea Kumm. Muzica The Mood s-ar situa undeva in zona The Hives si The Clash, un indie destul de saltaret care a adus mai mult decat buna dispozitie in The Loft. Dintre piesele proprii, a iesit cat de cat in evidenta Two Times, ceruta si la bis. Iar ca o surpriza placuta, a venit coverul dupa Fell in love with a girl de la The White Stripes.

t

Dupa o scurta pauza au urmat The Amsterdams. Acestia deja si-au facut un nume in zona alternative de la noi, de aceea multa lume a venit special pentru ei. Baietii presteaza un brit/indie rock mai soft decat The Mood dar un pic mai complex, de genul Smashing Pumpkis sau The Strokes. Totusi pana la urma, asa cum spunea si vocalul Andrei intr-un interviu, muzica indie rock e si o atitudine care se poate intinde de la obraznicia unor Libertines pana la nobletea Interpol. Surpriza surprinzatoare a fost coverul dupa Rebellion de la The Arcade Fire.

t

Dupa atmosfera de jumpin' & screamin' a urmat o trupa ceva mai serioasa, pentru a completa reteta alternative a show-ului. Pentru cei ce nu i-au mai vazut, The Pixels sunt o trupa de alternative/eletrorock, un nou proiect din partea lui Dan Serbanescu de la Divine Muzak. Chiar daca sunt doar trei in trupa, membrii The Pixels au avut nevoie de mai mult spatiu, de aceea Catalin, chitaristul trupei, a cantat urcat in picioare pe tejgheaua barului. Ca la orice concert The Pixels, erau prezenti si prietenii lor de la Howling Saints sau alti ascultatori de goth/post-punk.

t

Sunetul a fost destul de bun, avand in vedere constructia clubului. Sa speram ca se va gasi o modalitate de a mai largi putin scena. In rest, nu cred ca putem reprosa prea multe acestui show de muzica alternativa. Lumea s-a simtit bine, trupele au parut mai mult decat multumite, iar petrecerea a continuat si dupa concert cu Indie Party cu DJ Leo.5 comentarii

The Mood The Amsterdams The Pixels - The Show in The Loft
Patrick Bateman
#1 -

Comentariu nou

ce capacitate are clubul?

The Mood The Amsterdams The Pixels - The Show in The Loft
Julien
#2 -

Comentariu nou

la mood nu a fost surpriza acel cover, acea melodie de la whitestripes o canta de luni bune iar referinta pumpkins pentru amsterdamshi e cel putin desueta

The Mood The Amsterdams The Pixels - The Show in The Loft
marie
#3 -

Comentariu nou

the mood oricum au 4 melodii,un cover si inca un bis si gata,wow,ce trupa buna.
amsterdams si the pixels au fost nemaipomeniti.
multa aglomeratie si o scena inexistenta.
teoretic,capacitatea este de 40 persoane.

The Mood The Amsterdams The Pixels - The Show in The Loft
elucubratii
#4 -

prea tare

a fost tare. multa pustime si multi dintre ei se pare ca nu sunt obisnuiti cu inghesuiala din cluburile alternative bucurestene. o sa se obisnuiasca ei.
the mood - multa energie si un instrumental foarte reusit( =)) si au mai mult de 4 piese si un cover... pana si coveru e un medley din 2 piese ale white stripes)
the amsterdams - un show reusit si probabil repetat inainte ;) muzica suna foarte mult cu ce se asculta afara si asta nu e neaparat un lucru bun
the pixels - magistrali... i-am mai vazut, dar acum m-au convins... cea mai buna formatie dintre cele 3

The Mood The Amsterdams The Pixels - The Show in The Loft
asdfg
#5 -

Comentariu nou

Au fost cam 200 de persoane, din cate am inteles. E micut, dar dragut :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera