Tema lunii: Bucurestiul animalelor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Incepand cu aprilie, Metropotam isi propune o tema a lunii. Luam un subiect, il intoarcem pe toate fetele, scriem articole, facem poze, poate si filme. Subiectele sunt, evident, legate de Bucurestiul nostru cotidian, de ce se intampla sau s-a intamplat in urbe, de oameni, locuri si povesti. Si... animale.

E primavara. Primavara animalele... se joaca. :) Sunt vesele si se bucura ca e cald. Si Metropotam e tot un fel de animal, foarte descurcaret in jungla urbana. :) De aceea am hotarat ca prima tema a lunii sa fie Bucurestiul animalelor. Asta nu inseamna doar caini vagabonzi, maimutele de la zoo sau animalele terminator din casele (birourile) noastre. Inseamna si povesti cu animale de-a lungul timpului, statui, simboluri, locuri cu nume de animale, locuri unde gasim animale. In general, inseamna multe si o sa incercam sa vorbim despre cat mai multe dintre ele.

Suntem deschisi la idei asa ca, daca aveti un subiect interesant, spuneti-ne si il cercetam mai indeaproape. Vom avea si concursuri pentru voi (nu cu premii in animale..desi? :) ), in care sa ne spuneti cum vedeti voi Bucurestiul animalelor.

P.S. Inca ceva: "Bucurestiul animalelor" nu e simbolic. Prin animale intelegem... animale. :) Necuvantatoare.2 comentarii

Tema lunii: Bucurestiul animalelor
Mordax
#1 -

Targul de animale Plumbuita

Propun un prim subiect: "Targul de animale si pasari de la Plumbuita - Colentina"

Despre asta am scris mai demult aici http://www.mordax.ro/?p=197, dar cred ca merita ca cineva sa extinda subiectul. ;)

Tema lunii: Bucurestiul animalelor
Cristina Foarfa
#2 -

Comentariu nou

Multumim frumos, si noi chiar ne gandeam la targuri de animale.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera