Teatrul National Bucuresti inaugureaza Sala de Pictura cu piesa Micul Infern

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

La Teatrul National Bucuresti se inaugureaza vineri 4 octombrie Sala Pictura, cea de-a treia dintre salile nou aparute, cu Micul Infern de Mircea Stefanescu, in regia lui Mircea Cornisteanu si scenografia Clarei Labancz. 

Este vorba despre o comedie despre "iadul conjugal", un spectacol care propune publicului contemporan un elogiu al vietii de familie. 

Daca mergeti la piesa o sa urmariti interpretarea Ileanei Stana Ionescu / Rodicai Popescu-Bitanescu, Ilincai Goia, precum si a lui Liviu Lucaci, Marius Rizea, Dragos Stemate, Daniel Badale si Fulvia Folosea. 

Premiera oficiala a spectacolului va avea loc vineri, 4 octombrie 2013, de la ora 19.30, la Sala Pictura (accesul se face din strada Batistei, iar intrarea se afla de-a lungul fatadei principale a teatrului, intre Sala Atelier si Sala Mare). 

Prima reprezentatie pentru public va avea loc la matineu - duminica 6 octombrie, de la ora 11.00. Biletele s-au pus deja in vanzare, iar preturile sunt urmatoarele: 40 lei; 20 lei si 10 lei.

Pana cand o sa fie gata lucrarile vedeti si cand se vor deschide Motoarele si alte informatii noi despre TNB si cum o sa arate noua fatada a TNB si ce va fi diferit.

Sursa foto
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera